Horoszkóp

5 pozitív gondolat a hétre

Tény, a pozitív gondolatok jótékonyan hatnak testre, lélekre egyaránt. A tavasz utolsó napjaira éppen ezért lélektöltő gondolatokat gyűjtöttünk egybe. Légy bármilyen élethelyzetben is épp, ezek a felemelő mondatok akkor is jól jöhetnek, ha életed most nem a terved szerint alakul, de akkor is segíthetnek, ha repülsz a boldogságtól.

Az optimista, pozitívan gondolkodó emberek sikeresebbek, boldogabbak, vidámabbak, mint azok, akiket a derü kevésbé jellemez. Hogy elindulj épp ma a pozitívabb élet útján, ébresztő gondolatokat gyűjtöttünk egybe.

Akkor is ajánljuk ezeket a lélekemelő gondolatokat, ha már rendszeres gyakorlója vagy a pozitív gondolkodásnak. Ha pedig ezzel még épp csak ismerkednél, vagy élethelyzetedből adódóan most inkább a pesszimizmus uralkodik rajtad, esetleg kilátástalannak érzed a helyzeted, akkor meríts erőt és energiát ezekből az igazán inspiráló gondolatokból.

1. pozitív gondolat a hétre

Nem kell okot találnod rá, hogy pozitív légy, ahogy ahhoz sem, hogy boldognak érzed magad. A kedvességhez sincs szükség indokra, ahogyan egy mosoly is magától jöhet. Nem kell magyarázatot találnod a szeretetre, ahogyan a megbocsátásra sem. A szabadságról sem érdemes vitatkozni, ahogyan az életet sem érdemes túl sokat fejtegetni. Nincs szükséged érvekre, okokra. Csak élj.

2. pozitív gondolat a hétre

A félelmek a fejedben lakoznak, a szeretet a szívedben. Amikor félelemben, félelmekkel élsz, a negatív gondolataid irányítanak. Engedd szívedbe a szeretetet, és azonnal megtapasztalhatod a szabadság érzését.

5 pozitív gondolat a hétre

3. pozitív gondolat a hétre

Töltsd meg az életed annyi pozitív és boldog tartalommal, élménnyel, amennyivel csak lehet, aztán meglátod, nem marad hely a rossz dolgoknak.

4. pozitív gondolat a hétre

A félelem nem más, mint egy illúzió. A negatív godolatok abban akadályoznak meg, hogy az igazi valóságot megtapasztald, ami nem más, mint a szeretet érzése. Minél tovább tart fogva a félelem, annál távolabb kerül tőled a szeretet. Törj ki a félelem csapdájából, és jóra fordul az életed.

5. pozitív gondolat a hétre

Minden, amit szívből és lélekből adsz vagy teszel, többszörösen száll vissza rád. A pozitív karma tana szerint az önzetlen cselekedeteket az Univerzum fizeti vissza. Tégy jót, és a jutalmat megkapod.

(Think Positive)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top