Horoszkóp

Ilyen egyszerűen láthatod az aurát

Az auralátás nem egyedi és még csak nem is valamilyen varázslatos képesség. Te is rendelkezel vele. Mindössze öt nagyon egyszerű lépést kell hozzá követned. Felkészültél? Akkor máris bizonyítjuk, csupán percek szükségesek hozzá, hogy te is láthass aurát.

Minden embernek látható az aurája, sőt 30 perc után mindenki képes érzékelni az aurát. Nemcsak az embernek, hanem minden állatnak, de még a növényeknek és a tárgyaknak is van aurájuk. Meglátni pedig még annál is egyszerűbb, mint azt eddig feltételezted volna. Könnyen lehet, gyerekkorodban láttad az energiaburkot, csak nem tudtad, hogy azt látod. A kicsik ugyanis gyakran látják az aurát.

Akik tapasztaltabbak, hosszabb ideje foglalkoznak auralátással, színeket is érzékelnek. Kezdőként még érdemes megelégedni azzal, ha fehérben látod az energiát. A tárgyakat a legegyszerűbb érzékelni, ezért a tanulást és a gyakorlást érdemes ezzel kezdeni.

1. lépés, hogy lásd az aurát

Válassz egy fehér falfelületet, tégy magad elé például egy színes bögrét vagy egy nagyobb könyvet vagy bármilyen, nem átlátszó és lehetőleg sötétebb színű tárgyat. Helyezkedj el kényelmesen, lazítsd el magad, majd figyeld mereven, kevés pislogással és szemmozgással a tárgyat. Hamarosan a tárgy körül vibráló energiát láthatsz. Ez a tárgy aurája.

2. lépés az auralátáshoz

Amikor több tárgy auráját is biztosan látod, helyezz magad elé egy kisebb szobanövényt vagy vázában virágot, de megfelel néhány falevél is. Ismét lazíts, és ismét nézd a legkevesebb mozgással a növényt. Eleinte inkább csak a növény körvonala mentén láthatsz egy egészen vékony energiacsíkot. Gyakorlással egyre határozottabban láthatod a növény auráját.

Növényeknek, állatoknak és a tárgyaknak is van aurája
Növényeknek, állatoknak és a tárgyaknak is van aurájuk

3. lépés, hogy láthasd az aurát

A növények után érdemes az állatokkal próbálkozni. Persze, a kutyust vagy a macskát, hörcsögöt ne tedd magad elé az asztalra, inkább akkor kísérletezz vele, ha alszik, vagy pihen, de legalábbis mozdulatlan. Állat híján haladj a következő lépésre.

4. lépés az auralátás felé

Már arra a szintre értél, hogy próbálkozhatsz a saját aurád érzékelésével. Ehhez emeld a tenyeredet a fehér fal irányába. Mindenképpen olyan irányba állj a fal előtt, hogy a fényt ne takard el, de a kezed árnyékot se képezzen. Figyeld a kezed addig, amíg egyszer csak kirajzolódik az ujjaid körül a saját aurád. Izgalmas?

5. lépés az auralátáshoz

Az utolsó lépésben már mások auráját figyelheted meg. A fehér fal ebben az esetben is hasznos segítség. Társad leülhet, nem feltétlenül kell hosszasan állnia. Figyeld a tanultak szerint a segítőtárs testének körvonalát. Néhány perc és feltűnik az energiaburok. Ha picit és nem túl gyorsan mozdul valamelyik irányba, azt is láthatod, amint szépen lassan “úszik” az aura a test után.

Bárki képes aurát látni
Bárki képes aurát látni

(Gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top