Horoszkóp

Mennyit hazudnak a csillagjegyek? Most kiderül! – 2. rész

Most kiderítheted, melyik csillagjegyben bízhatsz meg, és melyik szavában kell kételkedned.

Mérleg

A Mérleg két okból dönthet az őszintétlenség mellett: mert nem akar másokat megbántani, vagy mert döntésképtelenné vált. Önző okokból ugyanakkor sosem hazudna.

Skorpió

Ha mindig kimondaná, amit gondol, a Skorpió meztelennek érezné magát. Szüksége van egy védőpajzsra, amely sajnos hazugságokból épül. 

Mennyit hazudnak a csillagjegyek? Most kiderül! - 2. rész

Nyilas

A Nyilas túl lobbanékony ahhoz, hogy ne az igazat mondja. Ráadásul feledékenysége sem teszi lehetővé, hogy hazugságok hálójába keveredjen – ezt maga is jól tudja, ezért gyerekkora óta kerüli a hazudozást.

Bak

A Bak DNS-éből egyszerűen hiányzik a hazudozásra való képesség. Persze, ha kénytelen rá, megteszi, de egyébként inkább korrektül és őszintén kommunikál.

Vízöntő

“A cél szentesíti az eszközt” – ez lehetne a Vízöntő mottója, és ez esetben a hazugság az eszköz. A Vízöntő ráadásul igazi manipulátor, amihez a hazugságok is hozzátartoznak.

Halak

A Halakat nem könnyű megérteni: ők nem hazudnak, pusztán nehezen döntik el, mi az igazság. Mivel a világuk tele van álmokkal és vágyakkal, sokszor csúszik ki a lábuk alól a realitás.

 A horoszkóp első részéért kattints!

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top