Horoszkóp

Mennyit hazudnak a csillagjegyek? Most kiderül! – 1. rész

Most kiderítheted, melyik csillagjegyben bízhatsz meg, és melyik szavában kell kételkedned.

Kos

A Kos az egyik legegyenesebb csillagjegy, aki nem fél a konfrontálódástól – ezért kimondja, amit gondol. Ha mégis hazudna, az csak azért lehet, mert egy fontos ügy érdekében teszi, például valakit hazugsággal védelmez.

Bika

A Bikának egyszerűen nincs érzéke a hazudozáshoz. Nem akarja őszintétlenséggel bonyolítani az életét. Apró füllentésekre azonban hajlamos, ha azokkal könnyebben megmagyarázhat valamit – ez csak a lustaságából fakad.

Mennyit hazudnak a csillagjegyek? Most kiderül! - 1. rész

Ikrek

Az Ikrek azt vallja, hogy ami ma igazság, abból holnap hazugság lehet, és fordítva. Úgy tűnhet, mintha a hazudozás mestere lenne, pedig csak tartózkodik attól, hogy meggyőződésekbe vesse magát.

Rák

A Rák hajlamos a saját világában élni, a külvilágot pedig máshogy értelmezni, mint a többiek. Te úgy érzed, hazudik, ő meg van róla győződve, hogy az igazat mondja.

Oroszlán

Az Oroszlán szereti megszépíteni a valóságot, és hajlamos túlzásokba is esni. De ez mind csak füllentés, a profi hazudozás távol áll az Oroszlán jellemétől!

Szűz

A Szűz az őszinteség bástyája. Nagyon ritkán hazudik, akkor is csak azért, hogy saját hibáit leplezze. Az őszintesége már-már nyers, olykor bántó is lehet.

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top