Horoszkóp

A 12 egyiptomi asztrológiai jegy és jelentéseik – 2. rész

Az egyiptomi asztrológiában 12 jegy található, de nem hónapokra lebontva: az év különböző hónapjaiban születetteknek is lehet ugyanaz a jegyük, amely az ősi istenek és istennők neveit és karakterét viseli. Tudd meg most, hogy te melyik isten vagy istennő jegyében születtél!

Thoth (április 1–19., november 8–17.)

Thoth a bölcsesség istene. A szülöttei nagyon jók a problémamegoldásban. Romantikus alkatok, akik stabil kapcsolatra vágynak.

Hórusz (április 20.–május 7., augusztus 12–19.)

A Hórusz jegyűek a legbátrabb emberek. Nem riadnak vissza semmitől, ha a céljaikról van szó. Szeretnek felelősséget vállalni, és ők maguk is igénylik, hogy biztonságban legyenek. Optimisták, és a legjobbat szeretnék kihozni az életből.

A 12 egyiptomi asztrológiai jegy és jelentéseik - 2. rész

Anubis (május 8–27., június 29.–július 13.)

Az Anubis jegyűek magányos típusok, általában kivétel nélkül introvertált személyiségek. Még akkor is nyugodtak maradnak, mikor szenvedélyes érzelmek tombolnak bennük. 

Seth (május 28.–június 18., szeptember 28.–október 2.)

A Seth jegy szülöttei perfekcionisták, akik folyton a változást keresik. Kiválóan kommunikálnak, és imádnak a társaság középpontjában lenni.

Bastet (július 14–8., szeptember 23–27., október 3–17.)

Az egyensúly és a béke örök keresői. Nagyon intuitív alkatok, akik mindig ráéreznek mások valódi motivációira.

Sekhmet (július 29.–augusztus 11., október 30.–november 7.)

A Sekhmet jegyűek két lábbal állnak a földön. Intelligensek, tekintélyt parancsolók, és hatalmas igazságérzettel rendelkeznek.

A horoszkóp első részéért ide kattints!

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top