Horoszkóp

A 12 egyiptomi asztrológiai jegy és jelentéseik – 1. rész

Az egyiptomi asztrológiában 12 jegy található, de nem hónapokra lebontva: az év különböző hónapjaiban születetteknek is lehet ugyanaz a jegyük, amely az ősi istenek és istennők neveit és karakterét viseli. Tudd meg most, hogy te melyik isten vagy istennő jegyében születtél!

A Nílus (január 1–7., június 19–28., szeptember 1–7., november 18–26.)

A Nílus jegy az új kezdet szimbóluma. A szülöttei szenvedélyesen szeretik az életet, de a konfliktusokat messze elkerülik. Szeretnek álmodozni és élni az élet új lehetőségeivel.

Amon-Ra (január 8–21., február 1–11.)

Az Amon-Ra jegyűek született vezéregyéniségek – nem csoda, hiszen pedánsak és szervezettek. Remekül tudnak motiválni és irányítani másokat.

A 12 egyiptomi asztrológiai jegy és jelentéseik - 1. rész

Mut (január 22–31., szeptember 8–22.)

A Mut az anyaság szimbóluma. A szülöttei törődőek, és természetükből fakadóan remek szülők. Logikusan és praktikusan gondolkoznak. A jogi, orvosi vagy tanári pálya való nekik.

Geb (február 12–29., augusztus 20–31.)

Geb szülöttei kedves, érzékeny emberek. Bíznak az érzelmeikben és a megérzéseikben. A világ dolgait túlságosan a szívükre tudják venni, ennek hála azonban tudatosan és etikusan élnek.

Osiris (március 1–10., november 27.– december 18.)

Osiris szülöttei kétarcúak: egyrészt erősek, másrészt nagyon is sebezhetőek. Függetlenek, tele vannak energiával, és lelkesen dolgoznak a céljaikért.

Isis (március 11–31., október 18–29., december 19–31.)

 Az Isis jegyűek utálják a félreértéseket, ezért nagyon egyenesek. Akit szeretnek, azt bármi áron megvédik, nőként pedig igazi anyatigrisek. Játékos és energikus személyiségek.

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top