Horoszkóp

Ezt üzeni a Hold az egyes csillagjegyekben járva – 2. rész

A Hold energiáinak kezelésében és felhasználásában sokat segít, ha tudjuk, épp melyik csillagjegy alatt jár, és mit üzen nekünk abban.

Hold a Mérlegben

A konfliktusaink megoldására keresve sem találnánk jobb időpontot, mikor mikor a Hold a Mérlegbe lép. Ilyenkor ugyanis könnyebben meglátjuk a másik fél nézőpontját is. Elköteleződésre azonban nem alkalmas ez a pár nap.

Hold a Skorpióban

Ne lepődj meg, ha a Skorpió alatt járó Hold idején érzelmesebb vagy a szokottnál. Ekkor érdemes a lelked mélyére nézni, és a tudatalattidhoz is könnyebben tudsz kapcsolódni.

Ezt üzeni a Hold az egyes csillagjegyekben járva - 2. rész

Hold a Nyilasban

Új ötletek megvalósítására, alkotásra remek alkalmat kínál a Hold a Nyilasban. Utazásra is ez a lehető legjobb időpont, mert fogékonyak és éberek vagyunk alatta.

Hold a Bakban

Rendszert vinnél a napjaidba? Kezdd akkor, amikor a Hold a Bakban jár! Ekkor ugyanis egyszerűbb fegyelmezettnek maradni, és a munkádban is motiváltabbnak, elkötelezettebbnek érezheted magad. 

Hold a Vízöntőben

Határfeszegetésre, a komfortzónából való kilépésre és a langyos vízből való kitörésre a Vízöntőben időző Hold adja a legjobb lehetőséget. Indulj el most az álmaid és a vágyaid felé!

Hold a Halakban

Amikor a Hold a Halakba ér, a lelkünknek nyugalomra és gyengédségre van szüksége. Ilyenkor a szívünkre hallgatunk, és a megérzéseink is erősebbek.

awakeningpeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top