Horoszkóp

Az 5 legkreatívabb csillagjegy

A kreativitás rengeteg formában megnyilvánulhat, ezért nehéz megmondani, hogy ki számít átlagon felül kreatívnak. Most mégis megpróbálkozunk vele, és lerántjuk a leplet az 5 legkreatívabb csillagjegyről!

1. Oroszlán

Az Oroszlán zseniális megoldásokkal tud előrukkolni, ha a semmiből kell létrehozni valamit, például egy partit. Ugyanakkor a drámázásban is nagyon kreatívnak mondható. Ha alkot valamit, egyből látod, hogy az ő kézjegyét viseli, hiszen nem a csapatmunka híve.

2. Halak

Az álmodozó a Halak jegyűek középső neve. Mivel az álmaik között élnek, nem csoda, hogy nagyon kreatívak. Az írásban vagy a színjátszásban ezt különösen jól tudják kamatoztatni.

Az 5 legkreatívabb csillagjegy

3. Bika

A Bikák a luxus és a minőség megszállottjai – ha lakberendezésről vagy divatról van szó, a kreativitásuk nem ismer határokat. De az írásban is jelentőset alkothatnak – Shakespeare és Charlotte Brontë is a Bika jegyben születtek!

4. Bak

A Bak rá a legjobb példa, hogy a kreativitás nem jár mindig kézenfogva a szétszórtsággal és a lazasággal. A Bak keményen és precizen dolgozik, hogy megvalósítsa hihetetlenül fantáziadús elképzeléseit.

5. Szűz

A Szűz végtelen tudásszomjával tűnik ki a csillagjegyek közül. Imád új ismereteket szerezni, és ezeknek hála folyton új inspirációkra is szert tesz, aminek a kreativitása látja hasznát. 

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top