Horoszkóp

Ezt hozza a Bika jegyébe lépett Merkúr

Május 16-án a Merkúr a Bika jegyébe lépett. Hogy mire számíthatunk ettől a bolygóállástól, máris kiderül!

Május 16-tól egészen június 7-ig a Merkúr a Bika jegyében tartózkodik. Ha eddig a Kos hatására türelmetlen, feszült és zaklatott voltál, most a Bikának hála lelassulásra, elmélyülésre számíthatsz.

Ezt hozza a Bika jegyébe lépett Merkúr

Érzékiség és praktikum

A Bikáról köztudott, hogy egy nagyon érzéki jegy, de a Vénusztól nem csak az erotikát kapta: a kreativitást is, a praktikus gondolkodást, a lassú, megfontolt munka örömét. A Bika addig dolgozik, amíg elégedett nem lesz az eredménnyel – ebben az időszakban ez mindnyájunkra igaz lesz. Kiváló alkalom ez a pár hét, hogy az anyagi javaink (lakás, autó, kert) javítgatásán, felújításán, csinosítgatásán dolgozzunk, hogy elsajátítsunk egy új, praktikus hobbit, vagy hogy jobban kapcsolódjunk a természethez. A kapcsolatainkat őszinte beszélgetésekkel és több intimitással erősíthetjük meg.

Változás és lehetőség

A Bika a változást és a haladást a régi értékek hasznosításával kapcsolja össze. A makacsság most ugyan nem visz előrébb, de sajnos, ha a Merkúr egy Föld jegyben tartózkodik, hajlamossá válunk rá. A kihívást most emiatt az jelenti, hogy próbáljuk átengedni magunkat az áramlásnak, és legyünk fogékonyak a változásra, akár csak az egészen aprókra is.

astrology-zodiac-sign

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top