Horoszkóp

Melyik a legintelligensebb csillagjegy? Most kiderül!

Vajon neked is jár a Legintelligensebb Csillagjegy cím?

Ha a csillagjegyeket a 4 elem szerint osztjuk fel, azt látjuk, hogy mind a négy típus valami másban számít a legjobbnak: a Föld jegyűek (a Bika, a Szűz és a Bak) praktikusan gondolkoznak, és remek a problémamegoldó készségük. A Víz jegyűek (a Halak, a Rák és a Skorpió) elképesztő éleslátással bírnak. A Tűz jegyűek (a Kos, az Oroszlán és a Nyilas) az intuitív intelligencia mesterei, remekül éreznek rá a lehetőségekre és a kockázatokra. A Levegő jegyűek (a Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg) pedig az analitikus intelligencia terén kiemelkedőek: azaz remekül szocializálódnak, és az IQ-juk is nekik a legmagasabb. De vajon ki az, aki a legintelligensebb az összes csillagjegy közül?

Melyik a legintelligensebb csillagjegy? Most kiderül!

Ő nem más, mint a Vízöntő: az IQ-teszteken a Vízöntők kiemelkedően jól szerepelnek, a kognitív képességeik pedig egyszerűen briliánsak. Ám a Legintelligensebb Csillagjegy címen osztozniuk kell valakivel: méghozzá a Skorpióval! Bizony, hiszen a Skorpiót tűéles látása és gyors észjárása az észlelés mesterévé teszi. 

 gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top