Horoszkóp

Szerelmi varázslat egyedülállóknak

Egyszerű módszerünkkel varázslatos eredményt érhetsz el, ha pontos elképzelésed van arról, kit szeretnél párodul. Próbáld ki! Nem kell hozzá semmi más, csak egy kis képzelőerő, erős szándék, toll és papír.

Írd össze mindazokat a tulajdonságokat, amelyeket szeretnél megtalálni egy partnerben fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális vonatkozásban. Ne felejtsd el felírni azt sem, hogy ennek a partnernek szeretnie kell téged, és vonzódnia kell hozzád, és ennek a részedről is így kell lennie. 

Olvasd át a listádat, és győződj meg róla, hogy nem írtál-e fel egymással ellentétes igényeket.

Ezután írd össze az összes saját tulajdonságodat.

Hasonlítsd össze a két listát. Megvannak benned azok a tulajdonságok, amelyek alapján méltó párja lehetsz ennek az “álompartnernek”? Ha nincsenek, akkor még van min dolgoznod. Kezdd el kimunkálni magadban azokat a tulajdonságokat, amelyek kiegészítik megálmodott szeretőd tulajdonságait.

Egy hónap múlva újra vesd össze a két listát, és vizsgáld meg, hogy megvan-e közöttük az egyensúly. Hajts végre minden olyan változtatást, amelyet végre kell hajtanod annak érdekében, hogy a listák megfelelő összhangban legyenek egymással.

Helyezd ezeket a listákat lakásod szerelem részére, és légy fogékony mindarra, aminek a bekövetkezését célul tűzted ki. 

A szerelem és házasság helyét a bejárathoz képest lakásod északkeleti részén találod.

Ne felejtsd el, hogy némi tökéletlenség ízesebbé teszi az életet. Ha megtanulod elfogadni az emberi gyarlóságokat, megértéssel gazdagíthatod a szerelmet, és együttérzéssel fordulhatsz önmagad és mások felé is. 

Olvass tovább szerelem témában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top