Horoszkóp

Így fejezik ki az érzelmeiket a csillagjegyek – 2. rész

A horoszkópodból kiderül, mennyire vagy érzelmes típus.

Mérleg

A Mérleg az álmosolygás mestere. Szeret úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, akkor is, ha a lelkében tombol a káosz. Egy darabig lehet, hogy ez működőképes, ám ha egyszer robban, annak a kapcsolatai láthatják kárát.

Skorpió

Ha van egy csillagjegy, amely minden helyzetben őszintén reagál, az a Skorpió. Egyszerűen nem képes magában tartani az örömét vagy a bánatát, a hangulatingadozásai felett pedig nincs hatalma.

Így fejezik ki az érzelmeiket a csillagjegyek - 2. rész

Nyilas

Nagyon fontos, hogy a Nyilas ne tartsa magában vagy zárja el a fájdalmát, mert a feldolgozatlan, kimondatlan érzések akár depresszióba is taszíthatják.

Bak

Íme, egy újabb csillagjegy, amely szereti túlagyalni az életet! Lehet, hogy a Bak nagyon okos, de ennek hátránya, hogy mindig félig üresnek látja a poharat – és hajlamos akkor is rosszkedvű lenni, mikor valójában semmi oka nincs rá.

Vízöntő

Ha a Vízöntőt bántja valami, mindent megtesz, hogy elterelje a figyelmét a saját érzéseiről. Lehet, hogy ezzel nem bánt másokat, de hosszú távon a saját lelkében tesz súlyos károkat.

Halak

A Halak stressz vagy fájdalom hatására hajlamos egy hatalmas szorongólabdává változni, ezért gyakran tűnik neurotikusnak. Jobban oda kell figyelnie rá, hogy a saját fejében tegye helyre a dolgokat, mielőtt kifakad. 

gostica

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top