Horoszkóp

Szépségtippek a csillagjegyednek – 2. rész

A csillagok segítenek, hogyan alakítsd ki a legtesthezállóbb szépségápolási rutint!

Mérleg

A Mérleget az őszinte mosolya és a belülről sugárzó egyensúlya teszi vonzóvá. Hogy megtartsd ezt az egyensúlyt, az élénk színeket mindig párosítsd neutrális tónusokkal, és egy fekete ruhához smink nélkül is tégy fel egy kis parfümöt!

Skorpió

A legtöbb Skorpió imád feketébe bújni, ám ez sokszor bizonytalanságuk jele. Nyugodtan próbálj néha megújulni akár egy vörös rúzzsal vagy egy rövidebb frizurával!

Nyilas

A Nyilas imád kísérletezni az öltözködésben és a szépségápolásban is. Ez azonban nem mindig sül el ízlésesen! Ha viszont sikerül rátalálnod egy jól bevált stílusra, amellyel önazonos tudsz lenni, utána már bátran kísérletezgethetsz.

Szépségtippek a csillagjegyednek - 2. rész

Bak

A Baknak a földszínek állnak a legjobban ruhákban és sminkekben egyaránt. A hajuk is akkor a legszebb, ha természetesen ápolt. Alapvetően igaz, hogy a Baknak semmi művi nem áll jól, jobb, ha marad a természetességnél.

Vízöntő

A Vízöntő szeret kitűnni a tömegből és egy lépéssel mások előtt járni. Az extravagáns dolgokkal neked nem kell csínján bánnod, mert önbizalmadnak hála természetesen tudod viselni őket.

Halak

Ösztönösen vonzódsz a kislányos, nőies dolgokhoz, és az élénk rúzsokat sem veted meg. A színekkel azonban nem árt, ha óvatosabban bánsz, hogy harmonikus maradjon a megjelenésed.

Kattints ide a szépséghoroszkóp első részéért! 

astrology-zodiac-sign

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top