Horoszkóp

Szépségtippek a csillagjegyednek – 1. rész

A csillagok segítenek, hogyan alakítsd ki a legteshezállóbb szépségápolási rutint!

Kos

A Kos szülöttei természetes szépségükkel vonzzák a tekinteteket. A sminkelés terén is érdemes a természetes vonalon mozognod, de azért nem árt, ha egy-két élénk színű terméket is beszerzel. Az arcápolásra különös gondot kell fordítanod, mert pirosodásra és pattanásokra is különösen hajlamos vagy.

Bika

A Bika, életszeretetének hála, olyan kisugárzással bír, ami ellenállhatatlanul széppé teszi. Biztos te is észrevetted, hogy akkor vagy a legszebb, ha nem erőlködsz – elég egy természetes smink, de ha megfelelő arckrémet használsz, akár el is hagyhatod a sminket.

Szépségtippek a csillagjegyednek - 1. rész

Ikrek

Az Ikreket laza természete teszi vonzóvá. Ne tervezd meg előre, hogyan sminkelj, vagy mit vegyél fel! Hallgass a hangulatodra, és bátran próbálj ki többféle stílust a hajviseletek vagy a smink terén.

Rák

Nagyon nem áll jól neked, ha megpróbálod elnyomni a természetes megjelenésed – hiszen az érzelmeidet is nehezen fojtod magadba. Igyekezz inkább kihangsúlyozni az adottságaidat, és ne akarj görcsösen változtatni rajtuk.

Oroszlán

Magabiztosságodnak hála akkor is sugárzó vagy, ha nincs rajtad smink vagy ékszer, de mivel büszkén és elegánsan tudod viselni ezeket, bátran élj velük! Élvezed, ha kicsinosíthatod magad akár egy szép nyaklánccal vagy egy feltűnő rúzzsal.

Szűz

A Szűzből sugárzik valamiféle tisztaság és szabályosság. Nem árt, ha lazítasz ezen egy kicsit: bátran használj színeket, hiszen alapvetően jó érzékkel és ízléssel bánsz velük.

astrology-zodiac-sign

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top