Horoszkóp

Ismerd meg a születési virágodat! – 1. rész

Minden hónaphoz tartozik egy virág, amely legalább olyan beszédes a hónap szülöttjeiről, mint a horoszkóp!

A személyiségedről nemcsak a horoszkópod vagy a születési hónapodhoz rendelt drágakő árulkodik, hanem a születési virágod is. Most mindent megtudhatsz róla!

Ismerd meg a születési virágodat! - 1. rész

Január – szegfű

A szerelem, a szeretet és a csodálat jelképe a szegfű. Mint a hónap szülötte, te is képes vagy ezek feltétlen művelésére! A rózsaszín szegfű kifejezetten az anya odaadó szeretetére utal.

Február – viola 

A hűség és a bizalom jelképe a viola. Ha az álmodban tűnik fel, előrelépésre utalhat!

Március – nárcisz 

Új kezdetek és újjászületés – ez a nárcisz jelentése. A jó szerencsét is ez a gyönyörű sárga virág jelképezi, ezért örülj, ha ajándékba kapod.

Április –  százszorszép

A százszorszép a barátság jelképe, és az olyan titkoké, amelyekre örökre pecsét kerül. Az ártatlanság, az őszinteség és a tisztaság szimbóluma is.

Május – gyöngyvirág

Tisztaság, alázat és báj – akár rólad is szólhatnának a gyöngyvirág jellemzői. A gyöngyvirág latin neve majalis, jelentése “május szülötte”.

Június – rózsa

Szenvedély és szerelem – ez jut eszünkbe a vörös rózsáról és rólad is! A sárga rózsa a barátság, míg a lila a szerelem első látásra szimbóluma.

twentytwowords

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top