Horoszkóp

Az 5 legnagyobb drámakirálynő – horoszkóp alapján

Most kiderül, melyik az az 5 csillagjegy, amely kiérdemli a drámakirálynő címet!

 A csillagjegyek két kategóriába sorolhatók: az egyik felük utálja a feszültséget, a másik pedig mintha kifejezetten keresné. Most ez utóbbiakat vesszük sorra, hogy biztos lehess benne, egy drámakirálynővel állsz szemben. Jó tanács: amíg tart a a hurrikán, meg se próbáld csillapítani az illetőt!

Ők az 5 legnagyobb dráma királynő, a horoszkóp alapján

Rák

A Rák híresen érzelmes típus, és az érzelmeit nem is rejti véka alá. Hajlamos kiszolgáltatni magát a hangulatingadozásainak, és egy rosszabb napján, mikor felgyülemlettek benne az érzések, vagy valami nem jött össze, hangos hisztériában tud kifakadni.

Oroszlán

Tévedés, az Oroszlán nem drámakirálynő. Ő a császárnő, aki a drámakirálynők fölött áll! Az Oroszlán mindig a figyelem középpontjában akar lenni, és ha ez máshogy nem megy, hisztivel hívja fel magára a figyelmet.

Skorpió

A szenvedélyes a Skorpió középső neve. Sajnos ez a tulajdonsága nemcsak a szerelmi vagy szexuális életét pezsdíti fel, hanem eldurvíthatja a vitáit is. Ha ugyanis a Skorpió dühbe gurul, szenvedélye akár agresszióként is lecsapódhat.

Nyilas

Hogy állhat a drámakirálynők sorában a Nyilas, ha nem szereti, sőt kerüli a konfliktusokat? Ő túlzott lelkesedése és gyakori túlzó reakciói miatt került ebbe a sorba. 

Vízöntő

Első ránézésre a Vízöntő minden, csak nem drámakirálynő. Mindent lazán vesz, nem izgatja fel magát semmin – csakhogy ez a nemtörődömség egyértelműen erőltetett, és ha egyszer a Vízöntő mégis kiakad, menekülj!

theearthchild

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top