Horoszkóp

Ez a rövid teszt elárulja, hogy mi bujkál a tudatalattidban

Tarts pár perc szünetet, és végezd el a tesztet, ami rávilágít, mit is rejt a tudatalattid!
Ez a rövid teszt elárulja, hogy mi bujkál a tudatalattidban

Érzed, hogy valami nincs rendben veled mostanság, de nem tudod az okát? Ilyenkor jöhet jól, ha megszólítod a tudatalattid! Ebben segít az alábbi teszt is, amihez csak a képzelőerődre, pár perc csöndre és a biztonság kedvéért tollra és papírra lesz szükséged. Mehet?

Képzelj egy sivatagi tájat, teljesen üresen. Van egy kocka a sivatagban…

  1. Írd le a kockát. Mekkora? Hol helyezkedik el pontosan? A homokban? A levegőben? Mozog? Stabilan áll? 
  2. A sivatagban vagy, látod ezt a kockát, aztán észreveszel egy létrát. Milyen magas a létra? Miből készült? Hol van a kockához képest?
  3. Most képzelj egy lovat is a sivatagi tájba. Hol van hozzád képest? Mozog, áll? Hogy néz ki?
  4. Most próbálj meg virágokat is hozzáadni a tájhoz. Honnan nőnek? Mennyi van belőlük? Hol vannak a többi tárgyhoz képest?
  5. És most kezdődik egy vihar. Erős vagy gyenge? Közel van? Érint téged és a tárgyakat? 

A megoldás egyszerű:

A kocka az egód.

Ha a kocka nagy, magabiztos ember vagy, akiből jó vezető válhat. Ha kicsi, félénk és szerény személyiség vagy, aki nem bánja, ha nem veszik észre. Ha a kockát a földbe ásva képzelted el, praktikus vagy, aki szeret minden lépést megtervezni. Ha a kocka a homokon áll, pontosan tudod, mit akarsz az élettől. Ha a kocka forog, vagy mozog, számodra nem könnyű a sztereotípiákkal és a konvenciókkal azonosulni. Ha a kockát lebegni láttad, művészi alkat vagy, nagy képzelőerővel.

A létra a barátaidat jelképezi.

Ha a létra hozzáért a kockához, szükséged van a barátaid és a családod segítségére. Ha nem érinti a kockát, szereted inkább magad megoldani a feladataidat. Ha a létra magasabb a kockánál, az azt jelenti, függesz a barátaid véleményétől. Ha ugyanolyan magas, egyenlően kezeled őket, ha viszont alacsonyabb, föléjük rendeled magad. Ha a létra új, az új ismeretségekre utal, ha régi, azt jelenti, régi barátságaid vannak. A lépcsőfokok száma jelenti a barátaid számát is.

A ló a partnered.

Ahogy elképzelted a lovat, az elárulja, mi a fontos számodra egy társban. Egy barna, munkáslovat láttál? Eszerint megbízható társra vágysz. Egy ragyogó fehér lovat, vagy szinte már unikornist képzeltél el? Ez azt jelenti, hogy olyan elvárásaid vannak, amelyek nem reálisak, egy álombeli lényről fantáziálsz. Ha a ló fel volt nyergelve, az arra utal, hogy a kapcsolatod szeretetteli és meleg. Ha a ló a kockától távol helyezkedett el, az arra utal, nem vagy biztos a partneredben.

A virágok a gyerekeid.

Hogy hány virágot láttál, utalhat arra, mennyi gyereket szeretnél, vagy hány gyereked van. A virágok színe és állapota a gyerekekére utal, az elhelyezkedésük pedig a kapcsolatotokra. 

A vihar a félelmeidet mutatja.

A vihar jelképezi a félelmeidet és aggályaidat, valamint azt, hogy milyen állapotban van éppen az elméd. Ha a vihar távol van tőled, azt jelenti, nincsenek nagy gondjaid és ezt magadnak köszönheted. Ha a vihar közel van a kockához, de nem érinti azt, könnyen szembenézel a nehézségekkel. Ha a vihar közepén állsz és mindent elpusztított, amit elképzeltél, épp nehéz időszakot élsz át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top