Horoszkóp

Válassz egy mandalát, hogy megtudd, melyik a legerősebb pszichés képességed!

Három gyönyörű mandala segít fényt deríteni a legerősebb pszichikus képességedre.

 Hogy épp a tisztánlátás, a tisztánhallás vagy a tiszta felismerés képessége megy nekünk a legjobban, az az aktuális élethelyzetünktől, lelki állapotunktól függ. Ahhoz, hogy megtudd, mostanában melyikben vagy a legerősebb, nincs más dolgod, mint választani egyet ebből a három mandalából:

Válassz egy mandalát, hogy megtudd, melyik a legerősebb pszichés képességed!

1. Tisztánlátás

 Biztos feltűnt, hogy mostanában mintha élesebben látnád a színeket és a fényeket. Ilyenkor nem csak a szabad szemmel látható dolgokra, hanem az energiákra is fogékonyabb vagy – például mások aurájára. Néha egészen úgy érezheted, mintha álmodnál vagy hallucinálnál.

2. Tisztánhallás

Ne ijedj meg, ha a semmiből egyszer csak a nevedet hallod! Akinek épp a tisztánhallás képessége kerül előtérbe, gyakran hall olyan energikus üzeneteket is, amiket egyébként nem.

3. Tiszta felismerés

Ha ebben a fázisban jársz, a megoldások és az ötletek könnyebben jönnek, mint valaha. Jobban átlátsz minden élethelyzetet, ezért egy produktív időszak áll előtted.

awakeningpeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top