Horoszkóp

Gyógyítsd meg magad a csillagjegyed segítségével! – 2. rész

A csillagok most abban segítenek, hogyan indulj el a gyógyulás útján, ha betegség gyötör, vagy hogyan őrizd meg az egészséges testi-lelki harmóniát!

Mérleg

A Mérleg idealistra, romantikus alkat, ám hajlamos az élvezetek túlhajszolására és a döntésképtelenségre. Ez mind a veséjére és a hólyagjára veszélyes, és felfázást, alsó deréktáji fájdalmakat okozhat. Próbálkozz zenével, rajzolással, vagy jógával, hogy elkerüld a stresszt, és vezess listát, hogy rendszerezett maradj!

Skorpió

A Skorpiók szenvedélyessége, féltékenységre való hajlama és az, hogy mindig a mélyebb értelmet keresi a dolgok mögött, depresszióhoz vagy nemi problémákhoz vezethet. A vizualizációs, légző- és meditációs gyakorlatok, valamint a víz közelében töltött idő terápiaként hat rájuk.

Gyógyítsd meg magad a csillagjegyed segítségével! - 2. rész

Nyilas

A Nyilas túlzott, szinte vak optimizmusa és nyughatatlansága májproblémákat okozhat. A rendszeres és aktív, ugyanakkor változatos sporttal, valamint zeneterápiával vagy sok természetben töltött idővel megelőzheti ezeket.

Bak

A Bak pesszimizmusa az izületein és a csontjain fejti ki negatív hatását. Nem árt, ha kicsit lazábban veszi a dolgokat, így az izületei is olajozottabban működnek majd. Zárd ki a negatív kapcsolatokat az életedből, és fókuszálj a saját boldogságodra!

Vízöntő

A Vízöntő kiszámíthatatlansága és érzelmi távolságtartása idegrendszeri zavarokat, szorongást, vagy térdproblémákat okozhat. A megoldás: maradj hű önmagadhoz és olyan emberekkel vedd körül magad, akik hozzád hasonlóan tanulni és fejlődni akarnak!

Halak

A Halak hajlamos rá, hogy magába forduljon, ez pedig kibillenti a lelki egyensúlyából. Fontos, hogy visszatalálj a földre, ezért foglalkozz a testeddel is: próbálkozz masszázzsal, keserűsós fürdővel vagy meditációval.

A horoszkóp első részét itt találod!

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top