Horoszkóp

Gyógyítsd meg magad a csillagjegyed segítségével! – 1. rész

A csillagok most abban segítenek, hogyan indulj el a gyógyulás útján, ha betegség gyötör, vagy hogy hogyan őrizd meg az egészséges testi-lelki harmóniát!

Kos

Kosként mindig a fejed után mész – így onnan is ered a legtöbb problémád. Hajlamos vagy a migrénre, az arcbőröd gyakran problémás, és a hajad is könnyen elveszti erejét. Próbáld fenntartani az egyensúlyt rendszeres mozgással, és csillapítsd az energiáidat meditációval, olvasással, főzéssel vagy kertészkedéssel.

Bika

A Bikáknak minden feszültség a nyakukat és a felső háti szakaszukat terheli. A merev nyakak merev gondolkodásra is utalnak – ha utóbbin lazítasz, az előbbi is enyhül majd. Meditálj, mantrázz, és tölts minél több időt a természetben!

Gyógyítsd meg magad a csillagjegyed segítségével! - 1. rész

Ikrek

Csapongó gondolataid miatt könnyen találnak meg téged mentális zavarok. Hogy ezeket megelőzd, gyakorolj vizualizációs és légzéstechnikákat, ne hajszold agyon magad és a diétád is tartsd kiegyensúlyozottan!

Rák

Az érzelmes Rák szó szerint mindent a szívére vesz: a mellkasa és a szíve különösen érzékeny terület. A meditáció, a jóga és a minél fényesebb, levegősebb környezet segíthet, hogy ne szoruljon a mellkasod és könnyebben levegőhöz juss.

Oroszlán

Az energikus Oroszlán bátornak tűnik, ám könnyen leteríti a szorongás és a félelem, ez pedig a felsőtörzsén csapódik le. A jógában számos olyan pózt találsz, amivel megnyithatod a szíved. Tölts sok időt olyan emberekkel, akikben megbízol, és igyál sok-sok vizet!

Szűz

 A Szűz hajlamos túlgondolni a dolgokat, ez pedig meglepő módon a gyomrára és a beleire gyakorol káros hatást. Emésztési zavarok, puffadás okozhat kellemetlen panaszokat. A legjobb amit tehetsz, ha megtanulod elengedni a dolgokat. A kirándulás és a tánc rengeteget segíthet ebben.

themindsjournal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top