Horoszkóp

Itt a nagy kutyahoroszkóp! – 2. rész

Tudj meg a többet a kutyusod személyiségéről a születési dátuma alapján!

Mérleg

A Mérleg jegyű kutyusoknak lehetetlen ellenállni: ők a legcukibbak a világon, és ezt tudják is! Szívesen pózolnak a fotókhoz és élvezik a figyelmet. Remek társaság, ám könnyen el lehet őket kényeztetni, utána pedig nehéz lesz a kezelésük.

Skorpió

A Skorpió kutya intellektusa lenyűgöző – mintha értené az emberi nyelv minden szavát! Birtokló és féltékeny természetének jó hasznát veheted, ha házőrzőnek fogod be, ám a szerelmedet bizony nehezen fogja elfogadni!

Itt a nagy kutyahoroszkóp! - 2. rész

Nyilas

A Nyilas kutya – a Nyilas gazdihoz hasonlóan – imád játszani és utazni. Nagyon könnyen alkalmazkodik, és jól érzi magát a természetben. Barátságos és kíváncsi, de makacs természete miatt nehezen trenírozható.

Bak

A Bak jegyű kutyusra nem mondhatjuk, hogy ne tudna viselkedni! Makulátlan a magatartása, emellett pedig védelmező és hűséges természet. Abszolút családcentrikus kutya.

Vízöntő

A Vízöntő jegyben született kutyákból válik a legjobb segítőkutya, hiszen remekül tanítható, értelmes és intuitív állat. Aki ráadásul minden más lénnyel szuperül kijön!

Halak 

Bár a Halak kutyus nagyon bújós, szeretetteli természet, nem kell félned attól sem, mi lesz, ha egyedül hagyod. Remekül feltalálja magát, és igénye is van az egyedüllétre. Nagyon intuitív, így egyből megérzi, ha valami nem stimmel körülötted.

A horoszkóp első részét itt találod!

astrostlye

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top