Horoszkóp

3 dolog, amit tudnod kell, ha Bika a párod

Egy Bikával nem könnyű az élet, de ha túltesszük magunkat birtoklási vágyukon és féltékenységi rohamaikon, a leghűségesebb partnert kapjuk cserébe!

1. Hűségesek

A Bika hűségéhez semmi sem mérhető. Ha valakibe beleszeret, azzal az egész életét el tudja képzelni. Jól érzi magát a hosszú kapcsolatokban, még akkor is, ha netán távkapcsolatról van szó. A másik hibáival szinte a végletekig toleráns.

3 dolog, amit tudnod kell, ha Bika a párod

2. Anyagiasak

Nem titok, hogy a Bikák anyagias, birtokló természetűek. Mindig jól öltözöttek, imádnak vásárolni. Jólesik nekik, ha kényeztetik, meglepik őket, de ha igazán szeretnek valakit, mindez mellékessé válik. A birtoklási vágyuk viszont nem csak a tárgyak, a szeretett fél iránt is élénk, és ezt vannak, akik nehezen viselik.

3. Szorgalmasak

 Bár a Bikák hajlamosak a lustaságra, ha munkáról van szó, keményen és megbízhatóan odateszik magukat. Ezért ne lepődj meg, ha késő estig dolgoznak, ugyanakkor a ház körüli munkákban is biztosan számíthatsz rájuk.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top