Horoszkóp

Milyen anya vagy a csillagjegyed alapján? Most kiderül! – 2. rész

Közeleg az anyák napja, ezért úgy gondoltuk, megkérdezzük a csillagokat, mit árul el a horoszkópunk az anyasággal való kapcsolatunkról.

Oroszlán

Egy gyerek sem kívánhatna nálad izgalmasabb, aktívabb anyukát. A játszótér és a zsúrok sztárja vagy, aki mindig tudja, hogyan szórakoztassa a kicsiket. Ám a reflektorfényből nem árt néha kilépned, és teret hagynod a gyerkőcödnek is.

Szűz

 A te rendszerető, precíz habitusodnak hála, a gyerkőcöd lelkileg és testileg is egyensúlyban van. Mindenhol szuperül teljesít, nem marad le egy határidőről vagy lehetőségről sem. És emellett még a játékra is hagysz neki időt! De azért figyelj, a perfekcionizmusodat ne érezze nyomásnak.

Mérleg

Mint az élet minden területén, az anyaságban is az egyensúlyra törekszel. De a helyzet az, hogy konfliktuskerüléssel a mérleg bizony az egyik oldalra billen: akármennyire is utálsz vitatkozni és fegyelmezni, néha meg kell mutatnod a szigorúbb énedet is – bármilyen édesek is azok a krokodilkönnyek!

Milyen anya vagy a csillagjegyed alapján? Most kiderül! - 2. rész

Skorpió

Gondoskodó természetedből adódik, hogy a végkimerülésig minden energiádat a családodra fordítod. Szerencsére könnyen regenerálódsz, ám erre ne felejts el időt hagyni magadnak! Bátran fogadd el a rokonok segítségét, ne akarj minden problémát egyedül megoldani. És olykor szakadj el a kicsiktől, ne kösd őket magadhoz – jót fog tenni egy kis külön töltött idő.

Nyilas

Ha szórakozásról van szó, abban a te gyerkőceid nem szenvednek hiányt! Spontán és laza anyuka vagy, aki nem stresszeli túl a gyereknevelést. Szereted a társaságot, ezért a gyerekeidet is ahhoz szoktatod. A nagy vidámság közben ugyanakkor győződj meg arról, hogy a gyerekek tényleg jól érzik-e magukat, ugyanaz jelenti-e nekik az örömforrást, mint neked.

Bak

A DNS-edbe van kódolva a gondoskodás és a nagylelkűség, ezért remek anyuka válik belőled. Csak a hagyománytisztelő, szigorú természetedből adj le egy kicsit (kit érdekel, ha egy nap bevetetlen maradt az ágy?), és máris belőled lesz a tökéletes anyuka!

A horoszkóp első részéért ide kattints!

purewow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top