Horoszkóp

Itt a nagy kutyahoroszkóp! – 1. rész

Tudj meg a többet a kutyusod személyiségéről a születési dátuma alapján!

Kos

Nem jött be a személyi edzés? Fogadj örökbe egy Kos jegyű kutyust! Az aktív, játékos kis energiabomba majd gondoskodik róla, hogy formába gyere! A Kos kutya imádni való, ám meglehetősen önző, versengő típus – ő kifejezetten nehezen viseli, ha baba érkezik a házhoz.

Bika

Ha olyan kutyát szeretnél, akire számíthatsz a lustálkodásban, Bika jegyűt válassz magad mellé! Ezek a kutyák szeretik, ha kényeztetik őket, és természetükből fakadóan tiszták és rendesek. Csak a makacs természetük jelenthet némi gondot.

Itt a nagy kutya-horoszkóp! - 1. rész

Ikrek

Az Ikrek jegyében született kutyától egyszerre dagadhat a melled a büszkeségtől, vagy zsugorodhatsz össze szégyenedben. Az Ikrek kutyus szereti produkálni magát, ez néha jobban, néha rosszabbul sül el. De mindent összevetve barátságos, hűséges társ.

Rák

Ha azt igényled, hogy valaki odafigyeljen rád, egy Rák kutyában nem fogsz csalódni. Mindig azt lesi, hogy segíthet, és megérzi, ha szomorú vagy. A gyerekekkel pedig egyszerűen szuperül kijön.

Oroszlán

Egy Oroszlán kutyával biztosan bármelyik kutyaszépségversenyen elindulhatsz. Ez a kutyus imádja, ha dicsérik, ha szeretgetik, és könnyen válik belőle falkavezér. De nem csak uralkodni, gondoskodni is szeret – akár a kisebbekről, akár rólad.

Szűz

Ha nem szeretnéd, hogy a kutyusod meglepetéseket okozzon, válassz egyet a Szűz jegyűek közül! A megszokás rabjai, ugyanakkor kelnek és fekszenek, és a kaját is elvárják, hogy pontban ugyanakkor legyen előttük. Náluk hűségesebb társat viszont aligha találsz.

astrostyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top