Horoszkóp

Milyen anya vagy a csillagjegyed alapján? Most kiderül! – 1. rész

Közeleg az anyák napja, ezért úgy gondoltuk, megkérdezzük a csillagokat, mit árul el a horoszkópunk az anyasággal való kapcsolatunkról.

Vízöntő

Te a jegyedből kifolyólag az örök fiatalság mintapéldánya vagy, ezért belőled nagy valószínűséggel válik “menő anyuka”. Őszinte lelkesedéssel szállsz be a gyerekek játékaiba, amikor pedig felnőnek, a barátjukként néznek rád. Ez csodálatos, sokak által irigyelt dolog, ám érdemes odafigyelned, mert a gyerkőcöknek szükségük van a rutinra, neked pedig némi tekintélyre. 

Halak

Egyszerűen rajongsz a gyerkőceidért, akiket anyatigrisként védelmezel. Minden percben kimutatod a szereteted, ezzel hozzásegíted őket, hogy egészséges, boldog felnőttek legyenek. Vigyázz azonban, ne ragadjanak el túlságosan az érzelmeid – neked a megnyugtatónak kell lenned, nem annak, aki nyugtatgatásra szorul!

Kos

A versengő jellemed a következőképpen csapódik le a gyereknevelésben: mindent megteszel, hogy a kicsi a legjobb suliba járjon, a legegészségesebb ételeket egye, és a legsportosabb, legokosabb legyen. Figyelj azonban, ne kényszerítsd őt is versengésre, hiszen nem vagytok egyformák!

Milyen anya vagy a csillagjegyed alapján? Most kiderül!

Bika

Amit általában a szuperanyákról gondolunk, azt mind megtestesíted: remek érzéked van, hogy megteremtsd a kicsik körül a stabilitás, a biztonság érzetét, és a szervezési készségeid is briliánsak. Csak arra ügyelj, ne válj túl földhöz ragadttá, hiszen a gyerekeknek jót tesz némi spontaneitás is!

Ikrek

Vérbeli entellektüel lévén, nem csoda, hogy a gyerek oktatását helyezed mindenek fölé. Otthon is a tanulás, a vitatkozás és az alkotás kapja az elsődleges szerepet. Vigyázz, ne mondj ellent magadnak és ne akarj tökéletesnek látszani – a gyerekek ugyanis átlátnak a szitán!

Rák

Nagyjából 10 éves korod óta készülsz az anyaságra, és mikor beköszönt, mesterien is űzöd a művészetét! Babusgatós, tyúkanyótípus vagy, de azért óvatosan a sok szeretgetéssel: a gyerekeknek is kell egy kis tér, ezt nehogy a szívedre vedd!

purewow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top