Horoszkóp

Válassz egy mandalát, hogy megtudd, milyen spirituális tisztítókúrára van szükséged!

Most egyetlen választás alapján megtudhatod, a spirituális megtisztulás melyik formája működik számodra a leghatékonyabban!

 A spirituális higiénia épp olyan fontos, mint a mentális vagy a testi, mégsem fordítunk rá elég figyelmet. Az okok között elő helyen áll, hogy azt sem tudjuk, mit tegyünk a spirituális megtisztulás érdekében. Most nincs más dolgod, mint rábökni az egyik mandalára az alábbiak közül, hogy megtudd, milyen módszerrel indulhatsz el a spirituális tisztulás útján!

Válassz egy mandalát, hogy megtudd, milyen spirituális tisztítókúrára van szükséged!

1. 

A spirituális megtisztulás felé számodra a testeden át vezet az út, ehhez azonban szakember segítségére lesz szükséged. Próbáld ki a masszázst, a reikit vagy az akupunktúrát!

2. 

Neked a szívcsakrád megnyitásán és a negatív energiák lebontásán kell dolgoznod. Vess véget a romboló kapcsolatoknak és szállj ki a mérgező élethelyzetekből!

3.

 Neked nem a megtisztulásra, hanem a védelemre kell fókuszálnod. Ehhez hívd segítségül Mikhael arkangyalt, aki távol tartja az elmédtől és a szellemedtől a negatív rezgéseket!

 awakeningpeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top