Horoszkóp

Ez a boldog házasság titka a csillagjegyünk szerint – 2. rész

A boldog házasságra nem létezik tuti recept, ám a csillagjegyünk tud egyet s mást arról, mi tehet bennünket igazán boldoggá az együttélésben.

Mérleg

Nő: A Mérleg nő nagyon vonzó és nőies, és a házasságban is szüksége van rá, hogy emiatt csodálják. Bár vonzza a luxus és a kényelem, nem az anyagi javakat keresi a társában, hanem a megnyerő intellektust.

Férfi: A Mérleg férfi önbizalmas meglehetősen ingatag, és nagyban függ mások véleményétől. Ezért fontos, hogy otthon megkapja a kellő biztatást és törődést.

Skorpió

Nő: A Skorpió nő komolyan veszi a házasság intézményét, és mindent feláldoz a másik boldogságáért – ezért cserébe azonban teljes csodálatot vár. Felszínes gesztusokkal nem lehet boldoggá tenni, csak a teljes szívből jövőeket értékeli.

Férfi: A Skorpió férfit a birtoklási vágy és a féltékenység hajtja – kívülről, a háttérben azonban mély érzékenység áll. Még akkor is kitart a partnere mellett, ha a szíve mélyén tudja, nem jól választott.

Ez a boldog házasság titka a csillagjegyünk szerint - 2. rész

Nyilas

Nő: A Nyilas nő bölcs, nyitott és barátságos. A szabadságvágya a házasságban sem hagy alább, a monotóniát pedig nem viseli jól. Olyan párral tudna lehorgonyozni, aki megnevetteti, őszinte és elegendő teret hagy neki.

Férfi: A Nyilas férfi felfedező, kalandortípus. Hajlamos idealizálni a szeretett lényt, ezért könnyen csalódhat. Házassága akkor lehet tartós, ha tiszteletben tartják függetlenségét.

Bak

Nő: Amíg ki nem ismerjük a Bak nőt, addig erősnek és hidegnek tűnhet, akinek semmi szüksége segítségre. A párjának ezért kemény munkába telik, hogy lefejtse a héját: ha viszont sikerül, és kellő tisztelettel és érdeklődéssel áll hozzá, boldogan élhetnek együtt.

Férfi: A Bak férfi első látásra a karrierje iránt tűnik elkötelezettebbnek, nem a házasság iránt. A felszín alatt azonban érzelmes és törődő típus, még ha ezt fizikailag nem is mutatja ki. Biztonságot és hűséget találhat mellette a párja.

Vízöntő

Nő: A Vízöntő nő nyitott minden új lehetőségre és kalandra. A házasság elejét – az ismerkedést, költözést, új családot – ezért végtelenül élvezi, ám a napi rutinba bele tud fásulni. 

Férfi: A Vízöntő férfiről gyakran hallani, hogy alkalmatlan a házasságra. Tényleg nem hisz a házasság intézményében, és a hosszú távú kapcsolatok is csak akkor működőképesek számára, ha partnere ugyanolyan nyitott, mint ő.

Halak

Nő: A Halak nő igazi csodának tartja a szerelmet, így a házasságot is. Érzékenységét és magány iránti vágyát azonban tiszteletben kell tartania a párjának ahhoz, hogy békés legyen az együttélés.

Férfi: A Halak férfi a végletekig idealisztikus típus. A házasságba szívét-lelkét beleadja, ám ha azt érzi, mégsem olyan meseszép minden, amilyennek képzelte, hajlamos megzavarodni, és akár kifelé is kacsintgatni.

A horoszkóp első részéért ide kattints!

astorology-zodiac-signs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top