Horoszkóp

Milyen barát vagy a csillagjegyed alapján? – 2. rész

Mind jó barátnak tartjuk magunkat – de vajon mit árul el a csillagjegyünk a barátságban betöltött szerepünkről?

Oroszlán

Az optimizmusod és a lelkesedésed a legtöbbet hozza ki nem csak belőled, a barátaidból is. A sztorijaidat lehetetlen felülmúlni, de azért vigyázz, hogy a barátaidnak is maradjon a reflektorfényből! 

Szűz

Te az a fajta barát vagy, aki szereti, ha sodorja az áramlás. Bármiben benne vagy, ha jó energiákat érzel. Az önsajnálgató barátokat ki nem állhatod, szerinted mindenki a maga sorsának a kovácsa. A tanácsaid praktikusak, de tökéletesen érzelemmentesek – figyelj, hogy ezzel nehogy megbántsd a barátaidat.

Milyen barát vagy a csillagjegyed alapján? - 2. rész

Mérleg

Rengeteg barátnőd van, hiszen te vagy az igazi csajos barátnő. A legújabb trendekkel és divatos helyekkel mindig képben van, és bármikor lehet rád számítani. Ám van egy kevésbé jó tulajdonságod is: a pletykálkodás a gyengéd. 

Skorpió

Még a közeli barátaidnak is nehezen nyílsz meg, ők azonban szinte a terapeutájuknak tekintenek – nem csoda, hiszen te adod a legjobb tanácsokat. Akit mégis bizalmadba fogadsz, annak szinte örök hűséget is esküszöl.

Nyilas

A barátaid imádnak veled lenni, hiszen magával ragadja őket a spontaneitásod. Veled csak jó lehet egy buli! A szarkazmusod általában szintén szórakoztató, de azért figyelj, ne ess át a ló túloldalára, és ne bánts meg vele senkit.

Bak

A kapcsolatok királynőjét benned kell keresni. Az évek során kiterjedt kapcsolatrendszerre tettél szert, miközben maradt pár közeli barátod is. Velük pedig ragaszkodsz a rutinhoz: kávézás hetente, nyaralás ugyanott, mint minden évben.

A horoszkóp első részét itt találod!

purewow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top