Horoszkóp

Ez a boldog házasság titka a csillagjegyünk szerint – 1. rész

A boldog házasságra nem létezik tuti recept, ám a csillagjegyünk tud egyet s mást arról, mi tehet bennünket igazán boldoggá az együttélésben.

Kos

Nő: A Kos nő mindig támogatja a partnerét, hogy megvalósítsa álmait, mert fontos számára, hogy egy sikeres férfi álljon mellette. Ugyanakkor a boldogságához elengedhetetlen, hogy saját álmait se adja fel.

Férfi: A Kos férfi domináns társ, de ha nem erőlteti rá az akaratát a másikra, nem lesz ok konfliktusra. Ha úgy érzi, korlátozzák a személyiségét, hajlamos lehet kifelé kacsintgatni.

Bika

Nő: A Bika jegyben született nőt maximálisan boldoggá teszi, ha a családjának élhet – a gyereknevelésben és a háztartásvezetésben is megtalálja a módját, hogy megvalósítsa önmagát. Ehhez azonban hűséges társra van szüksége, aki biztosítja a hátteret a nyugodt élethez.

Férfi: Ha a Bika férfi házasságra adja a fejét, az egy életre szól. Hűséges társ, aki a gyereknevelésből is kiveszi a részét. A fizikai örömöket (akár a hálóban, akár a konyhában) mindennél többre tartja.

Ez a boldog házasság titka a csillagjegyünk szerint - 1. rész

Ikrek

Nő: Az Ikrek nő számára fontos, hogy a párjával azonos intellektusuk legyen – csak így maradhat fent köztük a harmónia. Ha házasságra adja a fejét, kettős természete is csillapodik, és remekül helytáll a hagyományos feleségszerepben is.

Férfi: Az Ikrek férfi nem az a hagyományos férjtípus. A szabadságát a házasságban is szeretné megőrizi, és az olyan apró örömökről, mint a flört, nem feltétlen mondana le.

Rák

Nő: A Rák nőnek nagy igénye, hogy párja védelmezze, de nem azért, mert gyenge: igazi tyúkanyótípus, aki az egész család tiszteletét magáénak tudja.

Férfi: A Rák férfi mindennél többre tartja az olyan hagyományos értékeket, mint a család és a házasság. Arra van szüksége, hogy erős férfinak érezze magát, aki képes biztonságban tudni a szeretteit.

Oroszlán

Nő: Az Oroszlán jegyben született nő a házasságon belül is megőrzi függetlenségét. Szereti maga meghozni a döntéseit. Ha biztosan érzi, hogy szeretik, belőle válik a tökéletes feleség.

Férfi: Az Oroszlán férfi folyamatos csodálatot igényel. De ezt nem nehéz megadni neki, hiszen remekül bánik a gyerekekkel, és izgalmas, odaadó partner.

Szűz

Nő: A Szűz nő egyszerre intelligens és törődő anya, ám néha kissé hűvösnek tűnhet. Gyakran érzi, hogy mindent az irányítása alatt kell tartania – nem árt, ha a párja lazít rajta egy kicsit.

Férfi: A Szűz férfinél hűségesebb férjet keresve sem találni. Akkor boldog, ha hasznosnak, nélkülözhetetlennek érzi magát, ezért lelkiismeretesen kiveszi a részét a közös munkából.

astrology-zodiac-signs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top