Milyen barát vagy a csillagjegyed alapján? – 1. rész

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Most megtudhatod, mit árul el a csillagjegyed arról, hogyan viselkedsz egy barátságban!
2017. 04. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Vízöntő

Talán te vagy a legnagylelkűbb barátnő a csillagjegyek között: önzetlenül adod kölcsön a ruháidat, kifogyhatatlan forrása vagy a tanácsoknak, és a te válladon mindig lehet sírni. Független természetedből adódóan viszont nem bírod a ragacsként rád tapadó embereket – szívesebben barátkozol hozzád hasonlóakkal.

Halak

Számodra egy igaz barátság kialakulása többéves folyamat. Hiszel az életre szóló barátságokban, amelyekben odaadóan, törődően és önzetlenül viselkedsz. Csak vigyázz, nehogy a saját igényeid háttérbe szoruljanak!

Milyen barát vagy a csillagjegyed alapján? - 1. rész

Kos

A barátságokban (ahogy a párkapcsolatokban is) általában szereted betölteni a vezér szerepet. Szívesen döntesz te, hol vacsorázzatok, vagy mi legyen a program a nyaraláson. A barátaid szeretnek a határozott jellemed miatt, de vigyázz, nehogy átcsapj parancsnokba!

Bika

A Föld jegyedhez hűen sziklaszilárdan és megbízhatóan ott állsz a barátaid mellett. Ők pedig pontosan tudják, hogy a legnagyobb titkokkal és problémákkal hozzád kell fordulniuk. De nem csak ezért szeretnek: te vagy a legjobb útitárs, és a bulik szervezésében sincs párod. Egy ilyen őrült világban nagy kincs a nyugodt természeted!

Ikrek

A te társaságodban lenni igazi felüdülés: mindenkivel jól kijössz, a barátaid is minden alkalommal jól érzik magukat veled. Csak a hangulatingadozásaiddal vigyázz, ezekkel ugyanis eltaszíthatod őket.

Rák

Hozzád bármikor fordulhatnak egy nagy lelkizésért, hiszen megértésed és segítőkészséged határtalan. A szülinapokról, évfordulókról sosem feledkezel meg. Programok terén azonban kicsit egyhangú vagy: nehéz kimozdítani téged, szívesebben maradsz a négy fal között.

purewow

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus