Horoszkóp

Ezt a filmet nézd meg a hosszú hétvégén a csillagjegyed szerint!

Te is beterveztél egy lazulós, mozizós estét a hosszú hétvégére? Ha már csak a tökéletes film hiányzik, a csillagjegyed most segít a választásban!

Kos

A romantikus drámák nem neked valók, te az izgalmat és az akciót szereted. Ha még nem láttad, válassz egy olyan klasszikust, mint amilyen a Harcosok klubjamár csak Brad Pitt miatt is megéri!

Bika

Mivel rajongsz mindenért, ami szép, te a moziban is az esztétikai élményt keresed. A romantikus lelkednek pedig nem árt egy kis varázslat sem. Irány a mozi, és nézd meg az új Szépség és a szörnyeteget!

Ikrek

 Az Ikrek az olyan filmeket élvezi, amik tele vannak megfejteni való rejtvényekkel. Az Eredet pont ilyen: még a kíváncsi és izgága Ikreket is teljesen leköti majd!

Ezt a filmet nézd meg a hosszú hétvégén a csillagjegyed szerint!
Kép forrása: Pinterest

Rák

Ha Rák vagy, a világból ki lehet kergetni a véres akciófilmekkel. Te a moziban a nyugalmat és a békét keresed. Az Amélie csodálatos élete tökéletes választás a hétvégére – akkor is, ha ezerszer láttad már.

Oroszlán

Az Oroszlán szereti azokat a filmeket, ahol a siker áll a középpontban. Különösen foglalkoztatja, hogyan lehet összeegyeztetni a népszerűséget és a magánéletet, ezért a Truman Show, Jim Carrey-vel a főszerepben tuti tetszeni fog neki.

Szűz

Szűzként imádod kielemezni, megkritizálni a dolgokat. A legjobb szórakozást számodra egy könyvadaptáció nyújtja, hiszen utána részletesen összehasonlíthatod a könyv és a film közti különbségeket. A Gyűrűk Ura vagy a Harry Potter ezért bármikor jöhet.

Mérleg

Téged mindennél jobban foglalkoztat a kapcsolatok működése, ezért mindenképpen szerelmes filmet válassz. De ne egy szokványosat, hanem inkább egy olyan gondolkodásra késztetőt, mint amilyen az 500 nap nyár!

Skorpió

A Skorpió imádja a nehezen kiismerhető, összetett karaktereket, és a dráma, sőt a vér sincs ellenére. Az Angelina Jolie főszereplésével készült sötét Disney, a Demóna tuti tetszeni fog!

Nyilas

Nyilasként azt vallod, a mozi feladata, hogy kiszakítson a valóságból, hogy aztán új nézőpontból tudjuk szemlélni azt. Az Egy csodálatos elme biztosan le fog nyűgözni.

Bak

A Bakot nem lehet külsőségekkel levenni a lábáról. Neki mély tartalom kell, nem érdekli a felszín. Hogy rájöjj, az életben felesleges bármit is megbánni, nézd meg a Pillangó-hatást!

Vízöntő

Meglepő, de a gyakran entellektüel alkat Vízöntő imádja a látványos, szürreális akciófilmeket. Szereti teljesen átadni magát a filmélménynek, ezt pedig a Csillagok között című mozival tuti átélheti.

Halak

 A Halak mindig vevő egy romantikus komédiára. Szinte mindegyiken könnyekig meghatódik, igazi terápia számára egy csöpögős vég. Mi a Napos oldalt ajánljuk következőnek.

astrologyzodiacsigns

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top