Horoszkóp

A csillagjegyed megmondja, milyen egészséges szokás illik hozzád – 2. rész

A horoszkópod most abban segít, milyen új, egészséges szokást építs a napirendedbe a teljesebb és boldogabb élet érdekében!

Mérleg

A Mérleg jegy szülötteként számodra fontos, hogy kapcsolódni tudj a természethez. Ezért, ha az idő engedi, tölts minél több időt a szabadban, ha pedig a négy fal között kell maradnod, vágj bele valami saját kezű, DIY-projektbe.

Skorpió

Skorpióként téged nem rémít meg egy új kihívás sem. Állíts magad elé újabb és újabb leküzdendő akadályokat, így minden nap motivált maradsz a sportot illetően. Eközben azért figyelj, hogy tiszteletben tartsd a tested határait.

A csillagjegyed megmondja, milyen egészséges szokás illik hozzád - 2. rész

Nyilas

A Nyilasok imádják folyamatosan fejleszteni magukat. Ha te is ebben a jegyben születtél, nem bánod, ha a szabadidőd is tanulással telik, sőt! Sajátíts el egy új mozgásformát, iratkozz be egy online kurzusra, vagy finomíts a nyelvtudásodon.

Bak

A Skorpióhoz hasonlóan neked is célokra van szükséged, hogy motivált maradj. Ám vele ellentétben téged nem a versenyszellem, pusztán a fejlődés vágya hajt. Tűzz ki magad elé célokat, bármilyen edzést vagy hobbit végzel, és az erőfeszítéseidet meghálálja tested-lelked!

Vízöntő

Vízöntőként, neked örömet okoz, ha szemmel látható a munkád gyümölcse. Ezért, ha edzel, hasznát veheted a különböző applikációknak, ahol számokban mérve láthatod, mit értél el. Ha nem motivál az edzés, végezz önkéntes munkát – az elismerés iránti vágyad így jótékonysággal párosulhat.

Halak

 Semmi meglepő nincs abban, hogy a Halak jegy szülötteként nem élvezed az edzőtermi mozgást. Hiszen neked a vízben a helyed! Válts a kondibérletedet uszodabérletre, és a jó idő közeledtével tölts minél több időt a vízparton.

A horoszkóp első részét itt találod!

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top