Horoszkóp

A csillagjegyed megmondja, milyen egészséges szokás illik hozzád – 1. rész

A horoszkópod most abban segít, milyen új, egészséges szokást építs a napirendedbe a teljesebb és boldogabb élet érdekében!

Kos

A karizmádat és a vezetői képességeidet magad és mások érdekében is bevetheted: szervezz rendszeres baráti találkozókat, ahol kibeszélhetitek az aktuális örömöket és bánatokat! Az eseményeket egészséges menükkel is megtámogathatod, hogy testileg és lelkileg egyaránt feltöltőek legyenek.

Bika

Bikaként imádod a kényelmet, és szívesen jutalmazod magad az erőfeszítéseidért. Tedd vonzóbbá az edzőtermi látogatásokat azzal, hogy utána időt hagysz magadnak egy szaunára vagy egy arcpakolásra!

A csillagjegyed megmondja, milyen egészséges szokás illik hozzád - 1. rész

Ikrek

Benned folyamatosan dúl a kíváncsiság és a felfedezés iránti vágy. Vásárolj korlátlan bérletet egy olyan edzőterembe, ahol sokféle órát találsz az órarendben, és próbálj ki hetente akár 2-3 újdonságot is!

Rák

Rákként imádsz az otthonod stresszmentes környezetében maradni. Reggelente kelj kicsit előbb, hallgass relaxáló, nyugtató zenét, és nyújtsd meg a tested pár jógagyakorlattal!

Oroszlán

Ha Oroszlán vagy, a véredben van a versenyszellem. Az edzést is egy kis versengés becsempészsésével teheted szórakoztatóbbá. Akár másokkal, akár magaddal kelsz versenyre, motiváltabb leszel a mozgást illetően.

Szűz

 Ha Szűz vagy, valószínűleg nem szívesen változtatsz a napi rutinodon – hiszen az így is tökéletesen működik. Egy dolog azonban lehet, hogy hiányzik belőle, ez pedig az “énidő”! Iktasd be a szoros napirendedbe a pihenést és a feltöltődést is, mikor csak a saját testi-lelki jólétedre fókuszálsz.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top