Horoszkóp

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinek

A kínai asztrológia szerint minden jegy meggazdagodhat, de nem minden jegy bánik egyformán jól a pénzzel. Olvasd el a jellemzésedet, ami alatt pénzügyi tippeket is találsz!

NYÚL

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinekA Nyúl jegy szülötteinek lételeme a takarékoskodás. Noha a garasoskodást ki nem állhatod, a pénzszórástól is viszolyogsz. Leginkább a család biztos jövőjének megteremtése lebeg a szemed előtt, ezért igyekszel a lehető legjobban bánni a pénzzel. Ha csak teheted, előtakarékoskodsz, élet- és nyugdíjbiztosítások sokaságát kötöd meg. Ha ezt nem teheted, akkor frusztrált leszel, és pénzügyi helyzetedet sokkal rosszabbnak látod, mint amilyen az valójában. Érdemes minden hónapban időt szánnod arra, hogy beoszd a kosztpénzt papíron is.
Pénzügyi tipp: A családod nehezen viseli, ha azt érzik, hogy az előtakarékossági terveid miatt le kell mondaniuk valamiről. Ha minden kiadásból visszafogsz pár száz forintot, nem fogják észrevenni, hogy spóroltok!

SÁRKÁNY

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinekElképesztő szerencse kíséri a pénzügyeidet. Lehet, hogy most úgy éled meg, nincs akkora vagyonod, amekkorát szeretnél, de ennek a leginkább a maximalizmusod és a nagyravágyásod az oka. Ha belegondolsz, eddig minden pénzügyi mélypontról sikerült felállnod, és a legtöbb esetben ebben igen nagy része volt a szerencsének. Hatalmas energiával és munkabírással rendelkezel, ezért azokban az időszakokban, amikor a Fortuna épp másokkal foglalkozik, pluszmunkákkal és újszerű tervekkel éred el, hogy legyen elég bevételed!
Pénzügyi tipp: Nagyon erős vagy, és valóban mindent megoldasz, de ne csak arra alapozd a pénzügyi jövődet, hogy életed végéig robotolni fogsz. Ideje elkezdened a takarékoskodást, legalább a bankszámládon lévő összeg egy részét kösd le!

KÍGYÓ

A kínai asztrológus szerint pénzügyi kérdésekben a legbölcsebb, legokosabb vagy az összes jegy közül, ami természetesen nem jelenti azt, hogy nem szorulsz néha segítségre vagy mások tanácsaira. Viszont mindig pontosan felismered, hogy melyik tanácsot kell elfogadnod, és hogy mit kell tenned. Okosan bánsz a pénzzel, és ügyesen tartod egyensúlyban a bevételeidet és a kiadásaidat. Túl nagy kilengésre nem kell számítanod pénzügyi téren. Ha szeretnél több pénzt, nagyobb bőséget, mint most, ahhoz kockáztatnod kellene!
Pénzügyi tipp: Ne titkold el a barátnőid elől a pénzügyi tanácsaidat! Hidd el, ha megosztod velük az ötleteidet, ők is hasznos spórolós tippekkel gazdagíthatják az eszköztáradat. Csak olyan bankot válassz, amelyben tökéletesen megbízol!

Bár a kínai asztrológia Lónak hív, de nyugodtan lehetnél Tücsök is. Bizony, te vagy az, aki élvezed a bőséget és a jólétet. Még akkor is, ha nem tudod, hogy holnapután miből finanszírozod majd az életmódodat. Szerencsére általában olyan család és barátok vesznek körül, akik segítenek a pénzügyi helyzeteden. Azaz vagy olyan munkahelyre terelnek, ahol jól kereshetsz, vagy pedig rendszeresen figyelmeztetnek, hogy a pénzszórás mellett a takarékosság is fontos lenne!
Pénzügyi tipp: Hallgass a családodra! Valóban több figyelmet kellene fordítanod a takarékosságra. Persze az igaz, hogy te ezt is szeretnéd nagy léptékben csinálni: amíg nem tudsz nagyobb összeget félretenni havonta, nem szívesen vágsz bele a gyűjtögetésbe, pedig kezdhetnéd apránként is. 

KECSKE

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinekA legkreatívabb jegynek tartják a Kecskét, ennek megfelelően a pénzügyeidet is tudnád kreatívan kezelni. A feltételes módot pedig az indokolja, hogy általában a pénzügyi helyzeteddel megpróbálsz nem foglalkozni. A Kecskék gyakran esnek abba a hibába, hogy nem vesznek tudomást a pénzügyeikről, csak akkor figyelnek fel rájuk, amikor már késő. Igaz, akkor rögtön aggodalmaskodni kezdenek, és gyomorgörcsöt kapnak az anyagi problémáktól. Ezeket azzal előzhetnéd meg, ha több tudatosságot vinnél a pénzügyeidbe!
Pénzügyi tipp: A kreativitásodat felhasználhatod a takarékossághoz is. És nemcsak arra gondolunk, hogy kreatív módon spórolhatsz, de arra is, hogy a bankszámlacsomagjaidat, és előtakarékossági lehetőségeidet is igen kreatívan állíthatod össze!

MAJOM

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinekTalálékonyság és problémamegoldás a pénzügyi kulcsszavaid. Ha pénzre van szükséged, még ha nagyobb összegre is, azt igen találékony teremted elő magadnak. Vérbeli pénzügyi tanácsadó vagy, aki mindig pontosan átlátja mások anyagi helyzetét. A barátnőid mindig tőled kérnek tanácsot, de néha azért a saját pénzügyeiddel is foglalkoznod kellene! A pénzügyekben te vagy az örök optimista, aki mindig arra koncentrál, hogy minden nehézségnek és anyagi hullámvölgynek fellendülés, gazdagság és bőség lesz a vége.
Pénzügyi tipp: Jó ötlet olyan munkakört vállalnod, ahol a pénzzel kell bánnod, mert értesz hozzá. A saját pénzügyeidben pedig tervezz több évtizeddel előre. Az optimista terveid segítenek megvalósítani a boldog jövőt!

KAKAS

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinekA Kakasok hajlamosak a kakaskodásra pénzügyi helyzetekben. Ha az anyagiakról van szó, kicsit ingerlékeny vagy, és könnyedén kakasviadallá változtathatsz mindenféle pénzügyi megbeszélést. Különösen azt viseled rosszul, ha úgy érzed, hogy valaki anyagilag meg akar károsítani. Az esetek nagy részében ez azonban félreértés, és valójában semmi okod arra, hogy támadásba lendülj. Több lazasággal és nyugalommal kellene az anyagi ügyekhez állnod, mert ettől harmonikusabbak lennének a pénzügyeid is!
Pénzügyi tipp: Számodra a pénzügyekben nagyon fontos a bizalom. Olyan bankot válassz, ahol felkészült, kedves és türelmes ügyintézők fogadják az ügyfeleket. A legjobb, ha mindent egy helyen tudsz intézni a számlavezetéstől az előtakarékosságon át a befektetésekig! 

KUTYA

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinekKifejezetten nagyvonalú vagy, néha már-már túl nagyvonalú is. A pénzügyi kulcsszavad a hűség és a ragaszkodás. A Kutya jegy szülöttei gyakran ragaszkodnak ahhoz a pénzintézethez, amelyben a szüleinek is számlája volt már. A ragaszkodásod jutalma gyakran hűségakciókban és kedvezményekben testesül meg. Ugyanakkor a nehéz pénzügyi helyzetekhez is hajlamos vagy ragaszkodni, és akkor sem váltasz könnyen, amikor már nyilvánvaló, hogy máshol sokkal jobban járnál. Ez igaz a munkahelyedre is, gyakran az újabban felvett kollégáid jobban keresnek, mint te.
Pénzügyi tipp: Érdemes egy kis bátorságot és újító lendületet vinned a pénzügyeidbe. Bátran érdeklődj a lehetőségeidről, és ismerj meg új számlatípusokat, előtakarékossági lehetőségeket és egyéb pénzügyi termékeket! 

DISZNÓ
Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinek

A pénzügyekben igazán malacod van! Gyerekkorod óta könnyen bánsz a pénzzel, és pontosan tudod, hogy hogyan érheted el azt, hogy mindenre jusson. A disznók úgy tudnak takarékoskodni, hogy közben a külvilág azt hiszi, dőzsölsz. Tudod, hogy mindig mindenre jut elég pénzed, akkor is, ha körülötted tombol a gazdasági válság. Ugyanakkor él benned egy örök elégedetlenkedő morcos kismalac, akinek semmi sem elég jó. Erős benned a vágy, hogy többet keress és többet tegyél félre idős korodra!
Pénzügyi tipp: Mindig eléred a kitűzött céljaidat, még akkor is, ha mások szerint már rég fel kellene adnod. Ezt a tulajdonságodat használd a pénzügyeidben is: határozd el, hogy mennyi megtakarítással akarsz rendelkezni egy év múlva! Ha van konkrét összeg, könnyebben teszel félre!

PATKÁNY

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinekA Patkányok azok, akik még a legrosszabb anyagi körülmények között is meglátják a szépet és a jót. Te őszintén és szívből tudsz nevetni még a rossz döntéseiden is, és pont ez az optimizmus segít át a nehezebb anyagi periódusokon. Ha pedig jól mennek a dolgaid, az szinte szárnyakat ad neked: szívesen segítesz másokat, és nem irigyled az anyagi javaidat senkitől sem. Az akaraterőd hatalmas, ez a pénzügyeiden is meglátszik: sok Patkánnyal fordul elő, hogy élete során sokkal jobb anyagi helyzetet épít magának, mint amilyenben a gyerekkorát töltötte.
Pénzügyi tipp: Hajlamos vagy szétforgácsolni magadat a pénzügyek területén. Egyszerre túl sok számlád, túl sok dugihelyed van otthon. Ennek az egyik következménye, hogy bármelyik táskádban találhatsz egy kis dugipénzt, de az átláthatatlan számlatengerben érdemes lenne időben rendet vágnod, és csak néhány pénzügyi szolgáltatást igénybe venned!

BIVALY

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinekSzükséged van a stabil pénzügyi háttérre, akkor érzed jól magadat, ha elég sok pénzed lapul a párnacihában. Érdemes lenne az otthon gyűjtögetett pénzeket időnként a bankba vinni, hidd el, ott sokkal biztosabb helyen vannak, mint a fehérneműs fiókban. Ha anyagi segítségre van szükséged, akkor a szüleidhez vagy más közeli családtagokhoz fordulsz, de akkor vagy a legboldogabb, ha mások támaszkodhatnak rád anyagilag. Igaz rád, hogy szinte minden fillérért keményen megdolgoztál, de szerencsére szívesen és lelkesen dolgozol, még akkor is, ha nem olyan jó a fizetésed.
Pénzügyi tipp: Bízz jobban a bankokban és a pénzügyi tanácsadókban. Hidd el, hogy ők jobban értenek az anyagi ügyekhez, mint te, ezért érdemes meghallgatnod a tanácsaikat! Sőt! A legjobb az, ha több különböző szakértőt és tanácsadót hallgatsz meg pénzügyi kérdésekben!

TIGRIS

Pénzügyi tippek a kínai horoszkóp jegyeinekPénzügyileg régóta önálló vagy, és erős benned a törekvés, hogy a lehető legnagyobb pénzügyi függetlenséget megteremthesd magadnak. Anyagi kérdésekben hajlamos vagy túlzott hirtelenséggel döntést hozni: reggel még takarékoskodni akarsz, délután azonban elszórod a pénzed, hogy este elhatározd, mostantól egy előtakarékossági számlára utalod a fizetésedet. Persze másnap reggelre már egy újabb tuti pénzügyi tervvel állsz elő. Érdemes lenne néha egy-egy tervet komolyabban venned, és hosszabb ideig időznöd nála!
Pénzügyi tipp: Mindig beszéld meg a pénzügyi terveidet másokkal! Ne dönts azonnal egy számla vagy más pénzügyi termék mellett, hanem kérd ki a párod és az anyagi kérdésekben járatos barátnőid véleményét is! Ezzel kiküszöbölheted azt, hogy elhamarkodott döntéseid miatt kerülj nehéz helyzetbe!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top