Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 27.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Néha attól félsz, hogy ha megszólalsz, csupa butaságot mondasz. Talán úgy érzed, hogy mások okosabbak, ügyesebbek és felkészültebbek nálad, és ők jobban tudják azt, hogy mit kell mondani.

A nap mottója: “Ismertem a titkokat. Változó súlyuk volt, idővel megszívták magukat bűntudattal, mint a ruhák vízzel.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Most olyasvalakivel találkozol, aki felpezsdíti az életedet, és megmutatja, hogy milyen sokféleképpen választhatnál ahelyett, hogy mindig ugyanazt és pontosan ugyanazt választod. 

A nap mottója: “Nem azért vagyok szkeptikus, mert nem akarok hinni, hanem azért, mert tudni akarok.”

Nézd meg az egészséghoroszkópodat 2017-re!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 09.03.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Hosszú ideje keresed már a szerelmet, de mégis egyedül, magányosan élsz? Hát ezen más nem segíthet, csak te magad, ahhoz pedig ki kell mozdulnod!

A nap mottója: “Az ember célja a boldogság, és a boldogságot célok teremtésével és elérésével lehet megtalálni. A célok elérése pedig a siker kulcsa.”

Nézd meg a heti horoszkópodat is!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Nem is sejted, milyen sok emberre vagy nagy hatással. Talán azt hiszed, hogy csak keveseket érdekelsz, de valójában az életed már nagyon máshogyan néz ki. 

A nap mottója: “A bátorságot joggal tartják az első számú emberi tulajdonságnak. Ez az, ami lehetővé teszi az összes többit.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top