Horoszkóp

Boldogságra vágysz? Tápláld az aurád!

A harmonikus, egészséges élet titka a bőséges energia. Nap mint nap ki vagyunk téve olyan hatásoknak, amelyek elszívják az energiáinkat, de a jó hír az, hogy rengeteg lehetőségünk van a töltekezésre, auránk erősítésére is.

A mindennapi rohanásban nehéz úgy élni, hogy folyton arra figyeljünk, mi viszi el az energiánkat. Sokszor nem is tudjuk, miért, csak azt érezzük, hogy kimerültek, idegesek, gyengék vagyunk. Jobb esetben tudatosul bennünk ennek oka, de csak utólag. Ilyenkor érdemes ezt a tudást elraktározni, mert így lesz esélyünk legközelebb elkerülni egy hasonló “auraromboló” helyzetet. Persze nem mindig küszöbölhetjük ki az energiarabló tényezőket – a légszennyezést, a földsugárzást, az elektroszmogot vagy a fronthatást, egy-egy vitát, rossz hírt vagy más stresszhelyzetet. Azt azonban megtehetjük, hogy figyeljük magunkat, és tudatosítjuk, mi minden van romboló hatással az energiamezőnkre, majd ezek közül amit lehet, kiiktatunk az életünkből. Mellette pedig elkezdjük megtölteni a mérleg másik serpenyőjét is, megismerve és rendszeresen alkalmazva azokat a “trükköket”, amelyek pótolják elveszett energiánkat. Így tud ugyanis helyreállni megbillent energetikai egyensúlyunk, és így válhatunk testi, lelki és szellemi szinten kiegyensúlyozottá, életerőssé, egészségessé.

Boldogságra vágysz? Tápláld az aurád!

Ismerd meg az energia természetét!

A világon minden energia. Az anyag is az energia materializálódott formája, tehát testünk, vagy a levegő, a víz és a táplálék, amelyet elfogyasztunk, mind az energia anyagiasult formája. De energia minden gondolatunk is, csak sokkal magasabb, finomabb rezgésű, mint az anyag. “Az anyag nem vész el, csak átalakul” – a fizikaóráról ismerős mondat többek között azt is jelenti, hogy minden falat táplálék, minden korty víz és minden lélegzetvétel idővel energiává alakul. 

Ezért védettségünk erősítése érdekében a cél rezgésszintünk emelése, emelkedett energiaszintünk megtartása. Erre minden módszer alkalmas, ami feltölti és harmonizálja csakráinkat, tisztítja aurarétegeinket.Az energia folyton lüktet, rezeg, áramlik – a magasabb feszültségű helyről az alacsonyabb felé. Így jön létre a kiegyenlítődés, az egyensúly akár a testünkben, két ember között, vagy a világon bárhol és bármiben. A magasabb rezgésű energia mindig uralja az alacsonyabb rezgésűt, ezért betegíthetik meg testünket negatív gondolataink, vagy gyógyíthatják meg a pozitívak. Ezért lehetséges az is, hogy a magas rezgésszinten élő embereket nem gyűrik maguk alá az alacsony rezgésű energiák – a negatív gondolatok, az átkok vagy a stresszhelyzetek –, inkább az ilyen emberekből töltekeznek sokan.

Erősítsd a csakráidat!

Auránkat a csakráinkon keresztül áramló energia tölti, ezért nagyon fontos, hogy energiaközpontjainkat stimuláljuk, helyes működésüket nap mint nap fenntartsuk. Léteznek csakratisztító technikák, meditációk, de ezenkívül minden csakrához tartozik egy-egy szín, hang, illat, íz, ásványi anyag és kő vagy drágakő is, melyekkel az egyes csakrákon keresztüli energiaáramlás fokozható.

Boldogságra vágysz? Tápláld az aurád!• Gyökércsakra: az egyes csakrát erősítő szín a vörös, hangja a dó, illata, illóolaja a vörös rózsa és a lótusz, íze az édes, ásványi anyaga a kalcium, köve pedig a vörös jáspis és az ónix.

• Szexcsakra: erősítő színe a narancssárga, hangja a ré, illata és illóolaja a jázmin és a narancsvirág, íze a fanyar, ásványa a nátrium, köve a karneol és a berill.

• Köldökcsakra: színe a citromsárga, hangja a mi, illata, illóolaja a citrom és a dió, íze a csípős, ásványa a kén, köve a citrin és a rubin.

• Szívcsakra: a negyedik csakrát erősítő szín a zöld és a rózsaszín, hangja a fá, illata és illóolaja a pemetefű és a rózsa, íze a savanyú, ásványa a kálium, köve pedig a rózsakvarc és a zafír.

• Nyaktő- vagy torokcsakra: színe a világoskék, hangja a szó, illata, illóolaja a borsmenta és a levendulaolaj, íze a keserű, ásványa a szilícium, köve a kék türkiz és a hegyikristály.

• Harmadikszem-csakra: erősítő színe a mélykék, hangja a lá, illata és illóolaja a gyöngyvirág és a levendula, íze a keserű és az édes, ásványi eleme a klór, drágaköve pedig a hegyikristály és az opál.

• Fejtető vagy koronacsakra: a hetes csakrát erősítő szín az ibolya és a fehér, hangja a ti, illata, illóolaja a mirha, a tömjén és az oleander, íze a mézédes, ásványi eleme a fluor, drágaköve az ametiszt és a gyémánt.

Töltekezz az univerzumból!

A körülöttünk levő univerzális energia korlátlan mennyiségben áll rendelkezésünkre, ezért bármikor bárki tud belőle töltekezni. Sokan ehelyett nem a világegyetem, hanem embertársaik energiáját használják, mert nem ismerik az egyetemes energia megszerzésének lehetőségeit. Pedig békésebbek, harmonikusabbak, barátibbak lennének az emberi kapcsolatok, ha megtanulnánk “felülről” töltekezni.

• Az egyik legkomolyabb energiaforrás az oxigén, ezért érdemes elsajátítani a helyes légzési technikákat – a szapora, rövid lélegzetvételek helyett áttérni az egész tüdőt kitöltő, mély, egyenletes légzésre.

• A reiki és a pránanadi az univerzális energiák tudatos közvetítésének eszközei, de az energiával gyógyító bioenergetikusok, távgyógyítók is az egyetemes energia közvetítésével és tudatos irányításával érik el az aura tisztulását, regenerálódását, növekedését.

Olvass még a csakrákról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top