Horoszkóp

Ezt árulják el a csillagok és a bolygók az egészségedről – 1. rész

Nem csak a csillagjegyed, az uralkodó bolygód is sokat tud az egészségügyi állapotodról. Most kiderítheted, mit mondanak!

Kos

A Tűz jegyű Kos uralkodó bolygója a Mars. A Kos csillagjegyhez tartozik a fej és a koponya – így minden azzal kapcsolatos panasz is. Ha Kos vagy, gyakran fájhat a fejed, esetleg migrént is tapasztalhatsz. A fejmasszázs sokat segíthet rajtad, és az is, ha igyekszel kevesebbet agyalni a dolgokon.

Bika

A Bika a Föld jegyűek közé tartozik, bolygója a Vénusz. A csillagjegyéhez a nyak területe tartozik. Bikaként kiválóan kommunikálsz, de gyakran meg is fájdul a torkod és a nyakad, vállad, csuklyás izmod is hajlamos befeszülni. Törekedj a harmóniára és stresszelj kevesebbet!

Ikrek 

A Levegő jegyű Ikreket a Merkúr uralja. A hozzá tartozó testrészek a felső törzs részei: a vállak, a karok, a mellkas, a tüdő. Az Ikrek gyakran érezheti úgy, mintha elfogyna a levegője: szorít a mellkasa, nehezen lélegzik. Ez a nyughatatlan természetéből fakad, de egy jó masszázs és egy kis meditáció segíthet rajta!

Ezt árulják el a csillagok és a bolygók az egészségedről - 1. rész

Rák

A Víz jegyű Rák uralkodó bolygója a Hold. Hozzá tartoznak a gyomor, a bordakosár, a mellek. Sok Rák panaszkodik emésztési zavarokra, netán ételérzékenységre is. Ha Rák vagy, mindenképpen törekedj kiegyensúlyozott étrendre és életmódra!

Oroszlán 

A Tűz jegyű Oroszlánt a Nap ereje uralja. A szív, a gerinc és a felső háti szakasz a domináns testrészei. Ahhoz, hogy elkerüld a szívzavarokat, valamint a gerinc problémáit, nagyon fontos, hogy harmonikusan éld a mindennapjaidat, és odafigyelj a tested legapróbb jelzéseire is.

Szűz

A Föld jegyű Szüzet a Merkúr uralja. A Szüzek gyakran folytatnak szuperegészséges és holisztikus életmódot, ám a beleikkel és a veséjükkel még így is előfordulhatnak panaszok. Hogy elkerüljék ezeket – például a vesekövet –, foglalkozzanak kevesebbet a kritikákkal!

astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top