Horoszkóp

Mit üzen a tarot a Halak havára?

Február 20-án beléptünk a Halak havába, és ezzel együtt a lelkünkbe is beköltözött a tavasz. A tarot üzenete figyelmeztet néhány fontos dologra.

HALAK havában született emberek számára végre pozitív szakasz következhet, ha ők is Halak
igazán akarják. Sokkal egyértelműbben fejezd ki a vágyaidat, szánj több időt magadra, és mérlegeld a dolgokat. Megéri-e idegeskedni a hétköznapi dolgokon, vagy van olyan erős a hited, hogy rábízd magad az univerzumra? Ha rendezed a gondolataidat, az energiád is felszabadul, és bevonzhatod az életedbe az örömöt! A születésnapod környékén érdemes összegezni az elmúlt évet, és konkrétan megfogalmazni, hogy mit szeretnél elérni az előtted álló tizenkét hónapban!

KosKOS jegyűek próbáljanak uralkodni magukon! Nincs értelme belemenni a vitákba, csak feleslegesen idegesíted magad, és ezúttal nem is csak rajtad múlik, hogy egy-egy vitás esetből győztesen kerülj ki! Anyagi ügyeidben minimális fellendülés már várható ebben a hónapban, de egyelőre még nem szabad költekezned, mert az igazi gyarapodás egyelőre várat magára. Türelmet kellene tanulnod. Mielőtt kimondasz valamit, próbáld átgondolni a döntéseidet, mert utólag sokkal nehezebb lesz magyarázkodni.

BikaFellélegezhetnek a BIKA jegyben születettek. Egy kemény időszak lezárul, de nagyon fontos, hogy gondold át, miért kaptad ezt a szituációt, hiszen ha most csak átsiklasz fölötte, akkor könnyen visszatérhet. Egy csatának most vége lehet, de figyelj, mert az ellenség nem vonul el, és csak arra vár, hogy mikor követed el a következő hibát. Vond le a tanulságokat, és próbáld tudatosan irányítani az életedet, hogy ne kerülj hasonló helyzetekbe. Ha egy leckét megtanulsz, akkor azt összegezd magadban!

IkrekA tavasz leginkább az IKREK jegyűek lelkét csiklandozza meg. Járj nyitott szemmel, mert ebben a hónapban nagy eséllyel románcba keveredhetsz valakivel, aki komoly szándékkal közeledik feléd. A magányos Ikrek számára tökéletes hónap ígérkezik arra, hogy végre párra leljenek. Megkönnyíti a helyzeted, hogy anyagilag is fellendülés várható, és egy szövetségesre is lelhetsz, aki szakmailag lesz a segítségedre. Munkahelyi vitáid is elcsitulnak – igaz, csak egy rövid időre –, de most próbálj az érzéseidre koncentrálni, és ha végre párra lelsz, akkor a materiális problémákat is könnyebben átvészeled majd! 

RÁK jegyűek párkapcsolatában könnyen bekövetkezhet most egy komoly fordulat. A tarot figyelmeztet, hogy rendezned kell a magánéletedet! Ebben a hónapban könnyen felborulhat egy erősnek hitt kapcsolat, ám ha jobban megvizsgálod, akkor te magad is beláthatod, hogy több sebből vérzett. Nem szabad szomorkodni azon, ami elmúlik, inkább a tanulságot vond le belőle, és bátran állj a jövő elé! Még mindig jobb egy ideig egyedül élni, és feltöltődni, mint valami olyasmiben hinni, aminek már te sem látod értelmét.

 

OroszlánNe kapkodjanak az OROSZLÁN havában születettek! Ez a hónap nem a nagy változásoké az életükben. Alakulóban van egy kapcsolat, de ne siettesd a partnered, és ne mondj ki elhamarkodottan dolgokat, mert megijesztheted! A munkádban is alakul a változás, de egyelőre várj türelemmel! Egy komoly ajánlat “lóg a levegőben”, most higgadtnak kell lenned! Oszd be az energiádat, inkább a sportra, a mozgásra koncentrálj, és ott vezesd le a felesleget! Jó időszak lehet ez egy fogyókúra elkezdéséhez is.

SzűzSZŰZ jegyűek számára ez a hónap okozhat még kellemetlen meglepetéseket. Olyan titkok derülhetnek ki, amelyekre nem is számítottál. Megrendülhet a párkapcsolatod, ezért tessék többet beszélgetni a kedveseddel és a barátaiddal. Fontos, hogy tisztázd az emberi kapcsolataidat! A most elodázott döntések nyárra komolyabb problémákat okozhatnak, ezért most valóban koncentrálnod kell! A női energiákkal is gondod lehet, ne vitatkozz a főnökasszonyoddal, vagy olyan nőkkel, akiktől a munkád függhet!

MérlegMÉRLEG jegyűek számára ez a hónap a félelmek legyőzéséről szól. Használd ki a hideg estéket, vonulj félre, és gondolkodj! Gondold át, hogy mi minden aggaszt! Ha az egészségeddel kapcsolatban vannak kétségeid, akkor ne halogasd, menj el kivizsgálásra! Ha a munkahelyeden nem érzed jól magad, és a jövőtől félsz, akkor gondold át, hogy valóban ott kell-e dolgoznod! Nem lenne jobb egy másik munkát keresned? Ha a szerelmi életed nyomaszt, akkor beszéld meg a problémákat a pároddal! Igazából semmi okod a félelemre, hiszen az univerzum csupa örömöt tartogat számodra, csak tedd félre az aggodalmaidat.

SkorpióAzok a SKORPIÓk, akik már szülők, most fordítsanak sokkal több figyelmet a gyermekeikre! Nagyon nagy örömben lehet részed, ha többet figyeled a gyereked, és tanulsz tőle! A jövőjükkel kapcsolatos kérdések is felmerülhetnek ebben a hónapban. Ha még nem vagy szülő, akkor sem árt odafigyelned a gyerekekre! Akár barátaid, rokonaid lurkóival foglalkozol néhány órát, akár csak a parkban figyeled meg őket, komoly ráeszmélésekben lehet részed! Próbáld megtanulni tőlük a felhőtlen boldogság örömét!

NyilasNYILAS jegyű hölgyek számára fontos lehet, hogy ne menjen a munka a magánélet rovására! Egy fáradt, kimerült, túlhajszolt nő cseppet sem vonzó a férfiak számára. Ha már kapcsolatban élsz, próbáld feldobni a szexuális életeteket valami újdonsággal! Kis odafigyeléssel még megmenthető a kihűlőben levő kapcsolat is. Fordíts több időt a párodra, a barátaidra, és hidd el, hogy a munka is könnyebben megy, ha nem görcsösen végzed. 

BakBAK havában születettek ne legyenek felelőtlenek. Könnyen a saját csapdádba eshetsz, ha meggondolatlanul cselekszel. Egy ártatlannak ígérkező flörtre rámehet a már meglevő kapcsolatod, és a túlzásba vitt féltékenység sem vezet eredményre! Ha sokáig hordozol magadban titkokat, azok megmérgezhetik az életedet. Bízz a párodban, és beszéljétek meg a problémákat. Anyagilag fellendülés várható, de itt is fontos, hogy ne légy felelőtlen. Ne vásárolj olyasmit, amire igazából nem lenne szükséged!

VízöntőVÍZÖNTŐ jegyűek kezdjenek tavaszi nagytakarításba! Fontos, hogy ne csak az otthonod ragyogjon, hanem a lelked is! Ha bánatos, zavarodott vagy, akkor elsétál melletted az a férfi, aki ebben a hónapban nagy valószínűséggel beléphet az életedbe. A magányos telet felválthatja a boldog tavasz, de ehhez tisztában kell lenned önmagaddal. Fogalmazd meg pontosan, hogy milyen kapcsolatra, milyen társra vágysz, és pucolj ki magadból minden felesleges kacatot. Az elmúlt szerelmeket zárd le magadban. Összpontosíts jobban a munkádra is, és ne akarj görcsösen dolgokat. Figyelj oda a megérzéseidre, és nem kell már sokáig egyedül töltened az estéket!

Még több horoszkóp Halaknak:

Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Halak-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Halak-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Halak szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Halak-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a hónap!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top