Horoszkóp

Így gurulnak dühbe a csillagjegyek 2017-ben – 2. rész

Mind máshogy kezeljük a mérgünket, most pedig azt is megtudhatod, hogyan befolyásolják a csillagok a dühös énedet 2017-ben!

Mérleg

A Mérleg addig kerüli a konfliktus kirobbanását, ameddig lehetséges. Ha mégis belekerül, igazságosan ítélkezik, és a mihamarabbi békülésre törekszik.

Skorpió

A méregbe gurult Skorpiót a szeméről ismerheted meg: a szemében gyúlt tűz jelzi, hogy magában már készíti a haditervet. Csak akkor robban, ha eléggé felkészült a vitára.

Nyilas

A Nyilast rengeteg türelemmel áldotta meg a természet, így ritkán látni dühösnek. Ha mégis felbosszantják, szarkasztikusan reagál.

Bak

A Bakok mélyen magukba zárják az érzelmeiket, így a sértettségüket is. A dolog még jól is elsülhet: van, hogy mélyen elrejtik a dühüket, hogy maguk is megfeledkeznek róla.

Vízöntő

Ha egy Vízöntő mérges valakire, egyszerű a stratégiája: szimplán ignorálja az illetőt. A vitákat ugyanis szívből gyűlöli, így abban bízik, maguktól megoldódnak a dolgok.

Halak

A Halak egészen addig konfliktuskerülő, amíg nincs rossz napja. Ha sikerül kifognod egyet, a legrosszabbra készülj: dühében tombol, sír, és meglehetősen haragtartó is. 

sungazing

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top