Horoszkóp

Deríts fényt a csillagjegyed sötét oldalára! – 2. rész

Az élet nem csak játék és a mese, a horoszkóp pedig nem csak csupa szépet és jót tartogat! Most megtudhatod, milyen az egyes csillagjegyek rosszabbik énje!

Mérleg

A Mérleg legidegesítőbb tulajdonsága a döntésképtelenség. Még azt is órákig képes mérlegelni, melyik narancslevet vegye meg a boltban.

Skorpió

Ha egy Skorpió rossz passzban van, minden negatív tulajdonsága felerősödik: manipulatívvá és lobbanékonnyá válik, egy aprócska rossz szó, és máris robban. 

Nyilas

A Nyilasok amilyen nyitottan viselkednek, annyira hajlamosak korlátoltan gondolkozni. Ez a korlátoltság néha már az ízléstelenség határát súrolja. A legrosszabb eközben, hogy meg vannak róla győződve, hogy mindent ők tudnak jobban.

Deríts fényt a csillagjegyed sötét oldalára! - 2. rész

Bak

A Bakok képtelenek beleengedni magukat az áramlásba, igazi kontrollmániások. Hajlamosak kihasználni másokat a saját javukra, valamint a rosszmájú pletykálkodás a hobbijuk.

Vízöntő

A Vízöntő saját intellektusa tudatában könnyen elítél másokat. Nehezen jön ki a saját fejéből, és bár jó tanácsokat ad, ő maga sosem követi őket.

Halak

A Halak könnyen elveszti az élete felett az irányítást, és a véletlenre bízza magát. Ez még nem lenne baj, ha nem társulna hiszékenységgel és zárkózottsággal.

A horoszkóp első részét itt találod.

sungazing

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top