Horoszkóp

Deríts fényt a csillagjegyed sötét oldalára! – 1. rész

A legtöbb horoszkóp hízelgő képet fest a csillagjegyekről, de mi most a sötét oldalra invitálunk, ahol megismerheted a csillagjegyek rosszabbik felét!

Kos

A Kos hajlamos elég agresszívan követelni, amiről úgy gondolja, jár neki. Ha egy ötlet nem tőle származik, nem is foglalkozik vele. Bármilyen életkorban tud éretlenül viselkedni.

Bika

A Bikában olykor túlteng a birtoklási vágy, a túlzott anyagiasság és a hiúság is. Ezen kívül makacs természet, aki hajlamos néha túl sok mindent megengedni magának, és végtelenül lusta is tud lenni.

Ikrek

Az Ikreken néha képtelenség kiigazodni, olyan, mintha legalább 3-4 személyisége lenne. Rengeteg dolog érdekli, ami nem lenne baj, ha nem hinné magát minden egyes hobbijában a legjobbnak.

Deríts fényt a csillagjegyed sötét oldalára! - 1. rész

Rák

A Rák hangulatingadozásait nem gyerekjáték követni. A komfortzónáját sosem hagyja el, és hihetetlenül könnyen megsértődik.

Oroszlán

Az Oroszlán számára saját maga jelenti a világ közepét. Állandó figyelmet követel, és természetesnek veszi, hogy mindenki őérte van.

Szűz

A Szűz a legkritikusabb és ítélkezőbb a csillagjegyek között. Állandóan kombinál, és mivel perfekcionistaként az elismerésre hajt, ha nem kap elég egyértelmű visszaigazolást, rosszindulatot sejt és pletykálni kezd.

sungazing

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top