Horoszkóp

3 embertípus, akire nincs szükséged az életedben

Ezektől az embertípusoktól szabadulj meg, és azonnal boldogabb ember leszel!

Ha végiggondolod a “madarat tolláról, embert barátjáról” mondást, tényleg minden barátod olyan, aki alapján nem bánnád, ha megítélnének? Ha a válaszod nem, sajnos selejtezned kell a kapcsolataid között. Ez nem kegyetlenség, szívtelenség vagy önzőség: ha nyomaszt egy személy jelenléte (és nem köt hozzá rokoni vagy házastársi kapcsolat, amit egy fokkal bonyolultabb megszakítani), semmi nem kötelez rá, hogy ápold vele a kapcsolatot! Íme, három mérgező embertípus, akitől jobb, ha mielőbb megszabadulsz:

1. A macskaemberek

Félreértés ne essék, nem a macskatartókra gondolunk, hanem azokra az emberekre, akik macska módjára viselkednek. Vagyis: behízelgőek és alattomosak.

2. A horgonyok

Akár egy nehéz vashorgony, vannak olyan emberek, akik szintén a mélybe húznak, azaz a saját boldogtalanságukat rád is átragasztják. Lehetetlen felhúzni őket, ezért inkább ússz ki egyedül a partra. 

3. A vakuk

Azok tartoznak ebbe a csoportba, akik olyan fényesen ragyognak bele az arcodba, hogy lehetetlen meglátni, milyenek a valóságban – eközben ők a te legapróbb hibádat is látják.

iheartintelligence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top