Horoszkóp

Derítsd ki, mit árul el a születési hónapod a személyiségedről! – 2. rész

Te is megfigyelted, hogy létezik átfedés a csillagjegyek között? Nem véletlen, hiszen a születésünk hava is befolyásolja a személyiségünket – most kiderül, hogyan!

Július

Őszinteség mindenekfelett – ez lehetne a mottód, közben azonban ügyelsz, hogy ne bánts meg másokat. Törődsz mások érzéseivel, téged viszont nem nehéz megsérteni. Bár barátságos és szórakoztató vagy, szeretsz egyedül lenni.

Augusztus

Mágnesként vonzod az embereket, amire szükséged is van, hiszen a csodálatukból táplálkozol. Nem ismered a félelmet és hihetetlenül nagylelkű vagy. Szeretsz viccelődni, álmodozni és meglehet, hogy művészi tehetséggel is megáldott a sors. De könnyen leszel féltékeny és dühös.

Derítsd ki, mit árul a születési hónapod a személyiségedről! - 2. rész

Szeptember

Te azt vallod, fő az óvatosság! Na meg a rendszer, amihez ragaszkodsz. Szeretsz rámutatni mások hibáira, és magaddal is elég kritikus vagy. Nyugodt és barátságos vagy, hűséges, ám nem mindig őszinte. 

Október

A külsőd és a belsőd is szépséget áraszt magából. A barátaid a legfontosabbak számodra, szükséged van rá, hogy szeressenek. Könnyen megsértődsz, de kiengesztelni sem nehéz. Bár nem érdekel, mit gondolnak mások, az önbizalmad mégis ingoványos talajon áll.

November

Egyedi és megismételhetetlen minden gondolatod! Nagyon élesen és világosan átlátod a helyzeteket, vagy ha mégsem, addig kutakodsz, amíg a végükre nem jársz. Sosem adod fel. Keménynek tűnsz, de végtelenül romantikus vagy.

December

Bár imádsz mások figyelmében fürdeni, sosem játszod meg magad és az egód is helyén van. Megbízható vagy, nagylelkű, tele ambíciókkal. A humorod páratlan, az emberek szívesen vannak a közeledben.

A cikk első részét itt találod.

simplecapacity

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top