Horoszkóp

Derítsd ki, mit árul a születési hónapod a személyiségedről! – 1. rész

Szeretnél még többet megtudni magadról? Nézd meg, mit árul el a jellemedről a születési hónapod!

Január

Ambiciózus és szorgalmas típus vagy, kemény, akár egy szikla. Imádsz kritizálni, de van is rá okod, hiszen okos vagy, és nemcsak oktatni, tanulni is szeretsz. Hűséges és érzékeny jellem vagy, mély gondolatokkal. Nálad senki nem tudja jobban, hogy tegyen másokat boldoggá!

Február

Nagyon összetett személyiség vagy: egyszerre szexi és félénk, egyszerre lázadó és érzékeny. Könnyen méregbe gurulsz, de nem mutatod ki. Általában keveset mutatsz magadból a külvilág felé, mégis van benned némi extroverzió. Nehéz téged kiismerni, pedig érdemes: hihetetlenül intelligens és kreatív vagy.

Derítsd ki, mit árul a születési hónapod a személyiségedről! - 1. rész

Március

Számodra természetes az őszinteség, a nagylelkűség és az együttérzés. Szereted a békét és szívesen teszel mások kedvére. Az álmodozásnál csak utazni szeretsz jobban. Bár alapvetően nyugodt vagy, ha megsértenek, félhetnek a bosszúdtól!

Április

Bátor és energikus személyiség vagy, aki szeret a figyelem középpontjában lenni. Diplomatikus és barátságos vagy, aki szívesen segít a barátainak, de versenyhelyzetben előjöhet az agresszív feled. 

Május

Kívülről és belülről is gyönyörű vagy. Vonzod az embereket, és szereted is, ha körülvesznek. Egyszerre éles a gondolkodásod, de az álmaidba is beleengeded magad. Makacs vagy és nehéz hozzád közel kerülni. Nem szeretsz annyira otthon lenni, imádsz utazni és közel állnak hozzád a művészetek is.

Június

Tele vagy ötletekkel, gyakran elég merészekkel. Emellett nagyon szórakoztató társaság vagy, remek a humorod, udvarias vagy és barátságos. Álmodozó és kreatív természetedből fakadóan sok helyzetben könnyen elunod magad, de szerencsére mindig kitalálsz valamit.

simplecapacity

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top