Horoszkóp

3 mérgező embertípus, akiktől szabadítsd meg az életed

Mind belefutunk negatív, mérgező emberekbe, ám nem vagyunk kötelesek ragaszkodni hozzájuk! Íme, 3 típus, akiktől szabadulj meg, lelkiismeretfurdalás nélkül!

 Mind ismerünk olyan embereket, akikből árad a negatív energia. Az ilyen típusú, mérgezőnek is nevezett személyek mindent megtesznek, hogy irányítsák vagy elkeserítsék a másikat – anélkül, hogy észrevennék. Ahelyett, hogy magadban keresnéd a hibát, ezeket az embereket lelkiismeret furdalás nélkül zárd ki az életedből – felszabadító érzés lesz!

3 mérgező embertípus, akiktől szabadítsd meg az életed

1. Az időfecsérlők

Az időfecsérlőknek két típusa létezik: az egyik, aki állandóan rajtad lóg, és a lehető legrosszabbkor kér az idődből, általában azért, hogy a saját problémáit megossza. A másik, aki úgy rabolja az idődet, hogy hiteget, hogy hív, találkozik, foglalkozik veled, és egyszer csak azt veszed észre, hogy évek óta várakozol rá. Mindkét típusnak mondj búcsút!

2. A kritikusok

Az építő kritikával semmi baj, gond akkor van, ha valaki az állandó kritikájával lehúzza a mélybe az önbecsülésed. 

3. Az áldozatok

 Nagyon fárasztó, ha valaki mellett mindig te érzed magad vagy bűnösnek, vagy hibásnak, vagy indokolatlanul szerencsésnek. Aki mindig játssza a mártírt vagy az áldozatot, az maga se akarja, hogy segítsenek rajta.

dailyvibes

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top