2017. 04. 27. Zita

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 05.

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.
2017. 03. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Néha az a legjobb, ha egy kicsit elmélyedsz a múltban, és ha megnézed azt, hogy máskor milyen módszerek és milyen megoldások segítettek neked vagy bárki másnak.

A nap mottója: „Minden emberi hiba forrása a türelmetlenség, az, hogy időnek előtte szakítunk a módszerességgel, látszatkerítésekkel vesszük körül – a látszatot.”

 Nézd meg a napi horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

A tested egy kis figyelemre szomjazik ismét. A tested azt szeretné, ha neked jó kapcsolatod lenne vele, és ha mély szeretet lenne köztetek.

A nap mottója: „A vágyaink szerint kell élnünk, különben csalódottsággal és keserűséggel kell fizetnünk érte. Nem okolhatjuk a rókát, amiért megöli a tyúkokat, hiszen csak a dolgát teszi.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Négy elem szerelmi horoszkóp - június 17.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Elkeseredtél, pedig nagyon nem kellene. Nemsokára itt vannak az ünnepek, koncentrálj arra és csak a jóra, a pozitív dolgokra gondolj. 

Nap mottója: „Az igazi társat nem találjuk, hanem jön. Ha jön... nem minden sorsban van találkozás.”

Nézd meg az egészséghoroszkópodat 2017-re!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Amikor keresed a megoldást egy munkahelyi ügyben, akkor érdemes egy kicsit felemelned a tekintetedet és messzebbre tekintened a megszokottnál. 

A nap mottója: „Hasztalan dolog rimánkodni a napfénynek, hogy kukkantson be a sötét szobába. Egyszerűbb ablakot nyitni. Vagy villanyt gyújtani.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus