Horoszkóp

Így válhatsz a legjobb szülővé a numerológia segítségével! – 1. rész

Stresszelsz, hogy vajon megfelelően űzöd-e a szülőség művészetét? A numerológia segít rajtad!

 A gyereknevelés nemcsak örömök, hanem kételyek és bizonytalanságok halmaza is. Ha szeretnél a legjobb úton haladni vele, hívd segítségül a numerológiát! Számold ki a gyerkőcöd születési számát, és derítsd ki, mi a helyes nevelési út!

Így válhatsz a legjobb szülővé a numerológia segítségével! - 1. rész

Így számold ki a születési számot: add össze a születési napját a hónap számával, valamint az évszám számjegyeinek összegével. Ezután add össze a kapott szám számjegyeit, majd ismételd ezt még egyszer. Pl.: ha 2007. 04. 15-én született: 1+5=6. 2+0+0+7=9. Tehát: 6 + 4 + 9=19. 1+9=10. 1+0=1. A gyerek születési száma ez esetben az 1-es. Ha megvan a szám, görgess lejjebb, hogy megtudd, mit jelent!

1-es 

 Erős és magabiztos jellemű gyerekek az 1-es jegy szülöttei. Kreatívok és született vezetők. Sok türelemre lesz szükséged hozzájuk, és ne félj terelgetni őket – még ha nehéz is, meg kell látniuk, hogy az ő elképzelésükön kívül léteznek más utak is. Emellett támogasd, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, és bátran küldd őket versenyekre is.

2-es

Érzékeny, szeretetteljes gyerkőcöd van. Sajnos előfordulhat, hogy kihasználják majd a jóságát, ezért nem árt, ha megerősíted őt egy kicsit. Tanítsd meg, hogyan mondjon nemet és tartsd a szemed a barátságain.

3-as 

A 3-as jegyűek állandóan mozgásban vannak, és nehezükre esik a koncentráció. Kommunikatív, nyitott gyerekek, de könnyen megsértődnek, ezért mindig éreztesd, hogy velük és nem rajtuk nevetsz. Mindig biztosítsd a lehetőséget számukra, hogy őszintén ki tudják fejezni az érzelmeiket.

A többi születési szám jelentése kiderül a cikk folytatásából.

astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top