Horoszkóp

Márciusi horoszkóp: láss hozzá terveid megvalósításához

A Mars és a Plútó között létrejövő trigon arra enged következtetni, hogy bátran készíthetünk hosszú távú terveket, azoknak a megvalósításához lesz elég erőnk és energiánk.

Kos

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. De ebben a témában nemcsak jól képviselheted az érdekeidet, hanem a sors is egyre-másra olyan helyzeteteket teremthet, amelyek segítségével a bankszámládon az összeg egyre csak nő. A szerelemben már kevesebb lehet a szerencséd. Még az is lehet, hogy véget ér egy olyan kapcsolat, amelyhez nagyobb reményeket fűzhettél. Külföldi utazás során fantasztikus élményekben lehet részed.

Bika

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A titkok hónapjának is nevezhető a mostani, amikor nemcsak neked lesznek olyan ügyeid, amelyekre jó lenne, ha a titok sűrűn szövött fátyla borulna, hanem a te tudomásodra is juthatnak olyan dolgok, amelyeket nagy kihívás lesz magadban tartani. Különösen, hogy ezeknek a segítségével az élet több területén is előnyös helyzetbe kerülhetsz. A párkapcsolatokat nehézzé tehetik az anyagi jellegű ügyek. Főleg társad kerülhet bonyolult anyagi helyzetbe.

Ikrek

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkában, megélhetésben furcsa helyzet jöhet létre, amelynek hatására felmerülhet benned a gondolat: talán változtatni kellene. De az is lehet, hogy a feletteseddel nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. És ennek elsősorban ő az oka, aki most kevésbé nyitott veled kapcsolatban. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor kénytelen leszel alkalmazkodni, vagy meg kell tenned azt is, amihez nem érzel kedvet.

Rák

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Érdemes lenne most intézni a nyaralást, lefoglalni szállást vagy repülőjegyet, mert anyagilag így most jobban kijöhetsz. A régi párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység. Ezért nagyon fontos, hogy te is egyértelműen viselkedj, így elkerülhetővé válik, hogy olyan helyzet jöjjön létre, ami sebet ejthet mindkettőtök lelkén. Baráti kapcsolatnak sokat köszönhetsz. Ha új közösségnek leszel tagja, élvezheted a kialakuló helyzetet.

Oroszlán

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy lelked csordultig lesz szeretettel. Olyan események történhetnek, amelyek miatt hosszan tartó lehet arcodon a mosoly. A munkában, megélhetésben fantasztikus sikereket érhetsz el. Érdemes lenne új dologba belevágni, mert most hallatlanul nagy energiákat tudsz megmozgatni, és sikert sikerre halmozhat. Előfordulhat, hogy kapcsolatba kerülhetsz az egészségüggyel. Az is lehet, hogy erre beteg rokon miatt kerülhet sor.

Szűz

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Kedvez az idő külföldi utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, akkor agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak. Ennek köszönhetően érhetsz el nem mindennapinak nevezhető sikereket. Ha jogi vagy hivatalos ügyeid vannak, akkor ezeknek is pont kerülhet a végére. A régi párkapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Felmerülhet a különélés lehetősége is. Ha ezt nem akarod, neked kell a viszonyért többet tenni.

Mérleg

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Még az is lehet, hogy olyan támadások kereszttüzébe kerülhetsz, amelyből csak veszteséggel tudsz kiszabadulni. Olyan dologba vághatod a fejszédet, amely miatt több támadás érhet. Még az is lehet, hogy ennek hatására könyvelésed kiadás oldala mutathat nagyobb mozgást. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak egzisztenciális gondja támadhat. Légy a segítségére.

Skorpió

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha gyermekről vagy szerelemről van szó, akkor elvarázsolt lehetsz. Még az is lehet, hogy az éjszakai álmaid is a csemetéd vagy a kedvesed körül foroghatnak. Megtörténhet, hogy teljesen át kell szervezned az életed, és ha kényelmesen éltél, akkor erről a következő időben már szó sem lesz. Ami miatt azért nem szorongsz, mert sok minden alakul a vágyaid, a kedved szerint.

Nyilas

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Sikereket érhetsz el a munkában. Még olyan feladatokat is el tudsz látni, amelyek korábban a nehezedre estek, vagy amelyhez sem erőt, sem kedvet nem éreztél. Pénzügyek terén több lesz a kiadásod, de az is lehet, hogy olyan dologra kell költened, amellyel nem számoltál. Szerelmi kapcsolatban egymást érhetik azok a helyzetek, amelyekkel nem lesz könnyű megbirkózni.

Bak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nehezebben tudsz elfogadni. Nem érdemes a felettesedhez fordulni, mert ezzel inkább saját magad alatt vághatod a fát. Várj még egy kicsit, az idő most neked dolgozik. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha már eltalált, akkor a szenvedély lángja magasra csaphat.

Vízöntő

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Ha pénzről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre. Olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Ám baleset- és sérülésveszélyes a hónap, ezért nagyon vigyázz magadra. Az otthonodban, a magánéletedben is olyan változásra van kilátás, amelytől határtalanul boldognak érezheted magad.

Halak

Horoszkóp: a Mars és a Jupiter odaver az októbernek

Továbbra is a pénz állhat a figyelmed középpontjába, amelyből most talán több lesz, mint korábban. Az anyagiak miatt változhat bizonyos emberekről a véleményed. Egy munkahelyi helyzetből adódóan extrabevételre tehetsz szert. Olyasvalakivel is összehozhat a sors, akinek a hatása alá kerülhetsz, és jól érezheted magad a bőrödben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top