Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 02. 27.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp

Igazán bosszant, ha valaki belekontárkodik abba, amihez – szerinted – te értesz a legjobban.

A nap mottója: “Ahol remény van, ott mindenképpen van megpróbáltatás is. Csakhogy reményből darabra kevés van, és az is jórészt elvont, megpróbáltatásból meg több van, mint kéne, és az meg jórészt konkrét.”

Nézd meg a heti horoszkópodat is!

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp

Ne keseredj el, hidd el, egyszer téged is eltalál Ámor nyila, és akkor te leszel a legboldogabb ember a világon! Alapjaiban megváltozik majd az életed, meglásd!

A nap mottója: “Az empátia nem azonos a szimpátiával: részvét, együttérzés helyett inkább beleérző képességet takar.”

Nézd meg az egészséghoroszkópodat 2017-re!

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2015. 08. 09.

Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp

Fél szavakból is megértenek az emberek. Talán még azok is, akikkel alig ismeritek egymást. Ma egyszerűen elég mondanod néhány laza gondolatot, néhány kedves szót, és máris mindenki tudja, miről beszélsz.

A nap mottója: “Az igaz szerelem nem múlik csak azért, mert valaki azt szeretné. A szerelem a legerősebb érzés a világon, és nem számít, hogy mi minden történt, senki sem felejti el azt, akit szeret.”

Húzz egy szerelmi jóskártyát!

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp

Valaki nagyon szeretne beszélni veled, egészen addig, amíg szemtől szembe nem kerültök. Abban a pillanatban, hogy ott álltok szemtől szemben, már nem is lesz olyan nagy a szája, és már nem is lesz olyan biztos abban, hogy mit is szeretne mondani neked.

A nap mottója: “Néha, mikor látod a határt, úgy gondolod, jó ötlet átlépni – amíg meg nem teszed.”

heti angyalhoroszkópodat láttad már?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top