Horoszkóp

Ismerd meg az ideális szexpartnered a csillagjegyed segítségével! – 2. rész

A horoszkópod most elárulja, milyen csillagjegyűekkel élheted át a gyönyör legmagasabb fokait!

Mérleg

A Mérleg kevésbé a testi, inkább a szellemi tulajdonságok alapján ítél valakit kívánatosnak. Egy izgalmas, flörtölős beszélgetés mindennél jobban lázba hozza. A Kossal, az Ikrekkel, az Oroszlánnal és a Nyilassal tökéletes köztük a szexuális összhang.

Skorpió

Erős érzelmek és még erősebb libidó! A Skorpiókról köztudott, hogy a szenvedélyeik irányítják őket. A Bikával, az Oroszlánnal, egy másik tüzes Skorpióval vagy az érzékeny Halakkal felejthetetlen élményeket élhetnek át a hálószobában.

Ismerd meg az ideális szexpartnered a csillagjegyed segítségével! - 2. rész

Nyilas

A Nyilas igazi felfedező – a hálószobában is! Általában könnyen elunja magát, ezért igyekszik új, izgalmas ötletekkel előállni, a szex terén is. Aki erre a kísérletező kedvre vevő lehet, az nem más, mint az Oroszlán, a Kos, az Ikrek és a Vízöntő.

Bak

A Baknak sem kell a szomszédba mennie egy kis libidóért! Hatalmas a szexuális étvágya, és bár a hétköznapokban határozott, az ágyban imádja, ha meghódítják. Ideális partnerei: a Rák, a Bika, a Bak és a Szűz.

Vízöntő

A szellemes Vízöntő a szexualitást intellektuális szintre emeli. A hálószobában is újító kedv és lelkesedés jellemzi. Az Ikrekkel, egy másik Vízöntővel, vagy a Nyilassal passzolnak össze leginkább.

Halak 

Romantikus, játékos és érzéki. Ez jellemzi a Halakat az életben és a hálóban is. Aki egy Halakkal bújik ágyba, biztos lehet benne, hogy mindent megtesznek majd az öröméért: a Halak ugyanis akkor boldog, ha a partnere is. A Skorpió, a Rák, a Mérleg és a Szűz illik hozzá legjobban.

A horoszkóp első részét itt találod!

Truth Inside of You

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top